ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Szabó Tamara MCC: Felelősségvállalás a csapatban – Avagy miért felelünk csapattagként?

Dátum: 2022-05-20

Időpont: 09:00

ICF Teamcoach Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak. 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

A felelősségvállalás sokféle lehet: a csapatok nagyon eltérnek abban, hogy tagjaik milyen mértékben és hogyan vállalnak felelősséget. Sőt, egy csapaton belül is nagy lehet a szórás. A skála egyik vége az, hogy az egyén csak a saját kontribúciójáért vállal felelősséget – vagy időnként még azért sem. A skála másik vége, amikor a csapattagok a csapatszintű célok teljesüléséért vállalnak felelősséget, beleértve azt is, hogyan tudják egymást támogatni, hogy a csapatcélok teljesüljenek. A két véglet nagyon más dinamikákat szül. Az egyik könnyen eredményez versengést, vagy éppen bűnbak-keresést, eltávolítja a csapattagokat egymástól. A másik bajtársiasságot, mélyebb kapcsolódást, magasabb szintű pszichológiai biztonságot eredményez.   

A workshop során megvizsgáljuk, hogy miből látjuk, hol tart a csapat, és hogyan tudunk mozdulni, ha szükséges. Esettanulmányokon keresztül nézzük meg, mit okozhat például egy felsővezetői teamben, vagy akár egy agilis teamben, ha nincs csapatszintű felelősségvállalás, és hogyan lehet mozdítani a csapatot ebbe az irányba. Minimál elmélet, sok eset, konkrét eszközök várnak. 

Előadó: Szabó Tamara MCC

Több mint tíz évet töltöttem el egy multinacionális környezetben: feleltem belső kommunikációért, stratégiai tervezésért, innovációs tevékenységekért. 2010-ben kezdődött fejlesztő szakemberi pályafutásom. Mára már nagyon sok módszertanban (egyéni, csoportos, teamcoaching, facilitáció, készségfejlesztés, komplex szervezetfejlesztés) otthonosan mozgok. Egyaránt dolgozom multikkal, és KKV-kkel, a végeken dolgozó kollégákkal és (felső)vezetőkkel. Lételemem a változatosság.   

Belső és külső coachként is számos teamcoaching folyamatot vittem. Folyamatosan tanulom a módszertant, fejlesztem saját teamcoach identitásomat, koncepciómat és eszköztáramat. Azon túl, hogy a terepen dolgozva coacholok csapatokat, az elmúlt pár évben számos teamcoachot képeztem, nyílt képzés formájában és kihelyezetten is. 

Nagy szerelem számomra a teamcoaching: a komplexitása, a kiváltott hatása, a spontaneitása miatt.  

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

! 3 részes rendezvénysorozat első eseménye. Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron !

Helyszín: online, Zoom 

Részvételi díj:

 1 alkalom Bérlet (3 alkalomra)Early Bird bérlet
ICF tagoknak 22 000 Ft 60 000 Ft 50 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésen résztvevőknek26 000 Ft 70 000 Ft 58 000 Ft 
Normál 29 000 Ft 78 000 Ft 65 000 Ft 

* az Early Bird árak 2022. május 8-ig elérhetők! 

Miért érdemes eljönnöd?  

  • Haladó szinten fejlesztheted teamcoach-kompetenciáidat 
  • Interaktív műhelymunkában vehetsz részt  
  • Előadásonként 4 CCE pontot kaphatsz 
  • A műhelymunka-sorozat magyar nyelven folyik 

Helyszín: online (Zoom)

Időtartam: 4 óra, 2022. május 20. 9:00-13:00

A workshopok-on való részvétel alkalmanként 4 CCE pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.