ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Szabó Gabi MCC: Balhék előtt – közben – után, 3 eset – 3 szemlélet – 3 megoldási mód

Dátum: 2022-11-29

Időpont: 13:00

ICF Teamcoach Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak. 

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

Ha egy csoportban balhék vannak, akkor az a csoport élő, működik. 

Balhék, mint nehézség, zavar, konfliktus, feszültség, harcosság, féltékenység, rivalizálás, agresszió, küzdelem, és egyéb bonyodalmak. Ezek látása, értése, kezelése az egyik legizgalmasabb és legfontosabb kérdés a team coaching munkában.  

A workshopon 3 esetet ismertetek, 3 mögöttes elméletet és 3 megoldási módot. 

Balhé előtt – egy csapatban rajtam csapódott egy indulatáttétel, a főnök helyett. Érzelmekkel teli helyzet volt, a szupervízió kitisztította a történetet bennem. Lejátszuk a helyzetet és a megoldást is, közben tanuljuk az áttétel útját, hasznát. 

Balhé közben – egy team coaching munkában összeugrik két csoporttag. Mindketten vezetők, a rivalizálásuk feszültséget gerjeszt a csoportban. Megvizsgáljuk mi is történt és lejátszuk az „ott és akkor” megoldást hozó cselekvésorientált módot. 

Balhé után – egy gyárvezetői csapat, erős agresszív minősítést kap, amitől szétesnek. Az önértékelésük visszaszerzése egy újraélesztés a team coachingban. A csoport önbecsülésének pilléreit, az agresszió kezelését érdemes kutatnia a team coachnak. 

A 3 eset kapcsán tanulunk az indulatáttételről, a rivalizálásról, az agresszió kezeléséről, a csoport önértékelés alapjairól. Használni fogjuk ehhez Mérei Ferenc, Barcy Magdolna, Rudas János, Ajkay Klára, Szőnyi Gábor – csoportdinamikában tapasztalt szakemberek tudását. A csoportban lehet zavar, a team coach jó ha látja, érti, megfogja, használja, konstruktivitásba fordítja azt. 

Szabó Gabi MCC – coach, csoport és team coach, a Watson Coaching és Coach Iskola alapítója

Elkötelezett pszichodramatista coach és coach pszichodramatista vagyok, a cselekvésorientált coaching képviselője, tanítója. Három egyetem meghívott előadója coaching témában. A cselekvésorientált Alapképzés tizedik a Team Coach képzés ötödik évfolyamát indítottam 2022-ben. 

Harminc éve vezetek csoportokat, misszióm a csapatműködés kutatása, a csapat életerejének emelése. 

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

! 3 részes rendezvénysorozat első eseménye. Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron !

Helyszín: Zoom

Részvételi díj:

 1 alkalom Bérlet (3 alkalomra)Early Bird bérlet
ICF tagoknak 22 000 Ft 60 000 Ft 50 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésen résztvevők26 000 Ft 70 000 Ft 58 000 Ft 
Normál 29 000 Ft 78 000 Ft 65 000 Ft 

* az Early Bird árak 2022. május 8-ig elérhetők! 

Miért érdemes eljönnöd?  

  • Haladó szinten fejlesztheted teamcoach-kompetenciáidat 
  • Interaktív műhelymunkában vehetsz részt 
  • Előadásonként 4 CCE pontot kaphatsz 
  • A műhelymunka-sorozat magyar nyelven folyik 

Helyszín: Zoom

Időtartam: 4 óra, 2022. november 29. 13:00-17:00

A workshopok-on való részvétel alkalmanként 4 CCE pontot ér az ICF akkreditációs rendszerében.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.