ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Séra Attila MCC

Dátum: 2024-12-03

Időpont: 15:00

ICF MAP – Master Approach Program 2024

SZEREPKONFLIKTUSOK – esetek és kezelésük a coach, a szervezet, a csapat, a vezető szempontjából

ICF Kompetenciák Mesterien Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

”Vágy és valóság” A Coach szerepek és elvárások tükrében  

Magyarország a coachok országa, hallhatjuk sokszor és sok helyen.

Felmerül a kérdés, hogyan lehet úgy válaszolni erre a kérdésre, hogy ne kerüljünk szerepkonfliktusba magunkkal és a környezetünkkel. Mondjam vagy ne mondjam, amit gondolok? Mit mondjak vagy reagáljak egyáltalán erre a mondatra, gondolatra, felvetésre?

Körbejárjuk a témát, megnézzük mit tettünk azért, hogy kialakulhatott ez a gondolat és mit tehetünk a jövőben azért, hogy változzon, amikor újra szembejön ez a jópofa megjegyzés.

Dolgozunk, szakmázunk, keresünk mondásokat, lehetőségeket és megoldásoksokat, amivel cáfoljuk vagy megerősítjük mit is gondoljanak rólunk Coachokról az országban.

Az előadó:

Séra Attila MCC, Coach, Team coach, Mentor, Tréner, Assessor, Scrum Master

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, coachként, mentorként és trénerként dolgozom. Időm nagy részét a Coach School irányításával, oktatással, felnőttképzéssel egyéni és csoportos coachinggal töltöm.

Elmondhatom magamról, hogy sok szerepben és nézőpontban vagyok és lehetek a munkám során. A szerepeim gyakran változnak a megbízói, hallgatói és ügyféligények alapján. Szeretem a változatos feladatokat és környezetet, sokszor pont ez tölt fel, vagy ad energiát egy következő kihíváshoz.

Sokat vagyok úton, az ország több nagyvárosában rendszeres vendég, előadó, oktató, szervezetfejlesztő szerepben, a vezetés, a mozgásban levés nekem a napi több óra Én időt jelenti, ahol töltődni, gondolkodni és regenerálódni is tudok, sokszor a saját terem adja meg azt a biztonságot amit egyszerűen egy mozgó home office-nak is hívhatnék.

Az ICF közösségének 2013 óta vagyok tagja, 8 évig a CSR csapat tagja, 3 évig az elnökség tagja, mint Jószolgálati Igazgató tevékenykedtem több nagyszerű csapattal együtt. 2019-ben a METU-val közösen megnyertük az ICF nemzetközi Chapter Recognition Gift of Coaching díját, ami a CSR csapat eddigi legnagyobb elismerése, büszkeséggel és hálával gondolok vissza azokra az évekre.

Sok-sok tapasztalattal és referenciával rendelkezem multinacionális, KKV, szakképzés és állami szektorban egyaránt, voltam alkalmazott és vezető, csapattag és vezettem csapatokat is. Utólag elmondhatom, hogy a coaching szemléletű vezetést alkalmaztam, ahol számomra mindig fontos volt a partneri viszony és a jó hangulat.

Részvételi díj:

1 alkalomBérlet (4 alkalomra)Early Bird bérlet*
ICF tagoknak 22 000 Ft 72 000 Ft 66 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésben résztvevőknek28 000 Ft 90 000 Ft 84 000 Ft 
Normál 31 000 Ft 99 000 Ft 93 000 Ft 

* az Early Bird bérlet árak 2024. május 14-ig elérhetők! 

Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron! 

A workshopokon való részvétel alkalmanként 3,5 CCEU-t ér az ICF akkreditációs rendszerében. 

Időpont: 2024.12.03. 15:00-19:00

Helyszín: Budapesten, szervezés alatt

Szeretettel várunk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.