ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Kákonyi Anett MCC

Dátum: 2024-09-24

Időpont: 15:00

ICF MAP – Master Approach Program 2024

SZEREPKONFLIKTUSOK – esetek és kezelésük a coach, a szervezet, a csapat, a vezető szempontjából

ICF Kompetenciák Mesterien Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

A csapatok alkímiája: Szerepkonfliktusok átalakítása jobb minőségű együttműködéssé

Team coachként gyakran szembesülünk olyan helyzetekkel, amikor azt érezzük, hogy a különböző szerepeink ellentmondásba kerülnek egymással. Ilyenkor olyan jó lenne kezünkbe venni a bölcsek kövét, ami ezekben a pillanatokban eligazítana, hogy mit is tegyünk. Ezen a workshopon három kulcsfontosságú szerepkonfliktust tanulmányozunk, amelyekkel minden team coach könnyedén szembesülhet a csapatokkal végzett munkája során.

A program célja:

A workshop célja, hogy olyan ismereteket és eszközöket kapjatok, amelyek elengedhetetlenek a csapatokkal végzett munka során előforduló konfliktusos team coach szerepek kezeléséhez, valamint finomítsátok készségeiteket a komplex csapatdinamikákkal való munka során. Az elméleti megközelítéseket sok gyakorlattal ötvözzük, így nem csak gondolati síkon, hanem a valós helyzetekben is javulnak problémamegoldó képességeitek és team coach szakértelmetek.

A program részletei:

A workshop során ezt a három szerepkonfliktust tanulmányozzuk:

1. Megfigyelő szerep vs. aktív beavatkozás:

A csendes megfigyelés, amikor engedjük, hogy a csapat dolgozzon magán és az időben történő hatékony intervenció közötti egyensúly megtalálása.

2. Titoktartás vs. transzparencia:

Elsajátítjuk, hogyan kezeljük a – csapattagok által interjúk vagy személyes beszélgetések során megosztott –  bizalmas információkat úgy, hogy közben elősegítjük a nyílt és őszinte csapatkörnyezet kialakulását.

3. Azonnali megoldások vs. hosszú távú stratégiák:

Egyensúly teremtése az azonnali problémamegoldás és a hosszú távú, fenntartható csapatcélok elérésének stratégiája között.

A program várható eredménye:

A workshop végére egy kicsit olyanná váltok, mint az alkimisták, mert képesek lesztek arra, hogy a szerepkonfliktusokat ne csak kezeljétek, hanem egy jobb minőségű, erőteljes együttműködési lehetőséggé alakítsátok, ami a cégek életében aranyat ér.

Az előadó:

Kákonyi Anett MCC, Executive-, Gyerek-, Team-, Mentor Coach, Gestalt Terapeuta, Párterapeuta

2018 óta aktív tagja vagyok az ICF Magyar Tagozatának. 2018-2022 között az elnökségben 2 évig Akkreditációs Igazgatóként, majd Alelnökként és 2 évig a Tagozat Elnökeként dolgoztam. Jelenleg a Tanácsadó Testület tagjaként támogatom a Magyar Tagozatot. Rendszeresen tartok előadásokat coaching konferenciákon itthon és külföldön is. 

Coaching karrieremet mint business coach kezdtem 13 évvel ezelőtt. Folyamatos fejlődés és szakmai kibontakozás jegyében 2015 óta gyermekcoachinggal és 4 éve team coachinggal is foglalkozom. Az évek során tovább bővítettem szakmai repertoáromat és így lettem Gestalt Terapeuta és az elmúlt évben párterapeuta is.

4 éve regisztrált mentor coachként foglalkozom ACC és PCC minősítést megcélzó kollégák felkészítésével.

Hiszek abban, hogy mindenki számára nyitva áll a változás kapuja, csak meg kell találni  hozzá a megfelelő utat. Ebben a folyamatban kísérem ügyfeleimet magas színvonalú, etikus munkával, biztonságos környezetet teremtve, miközben finoman, de határozottan segítem őket kilépni a komfortzónájukból.

Részvételi díj:

1 alkalomBérlet (4 alkalomra)Early Bird bérlet*
ICF tagoknak 22 000 Ft 72 000 Ft 66 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésben résztvevőknek28 000 Ft 90 000 Ft 84 000 Ft 
Normál 31 000 Ft 99 000 Ft 93 000 Ft 

* az Early Bird bérlet árak 2024. május 14-ig elérhetők! 

Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron! 

A workshopokon való részvétel alkalmanként 3,5 CCEU-t ér az ICF akkreditációs rendszerében. 

Időpont: 2024.09.24. 15:00-19:00

Helyszín: Online, Zoom

Szeretettel várunk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.