ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Hegedűs Dóra MCC

Dátum: 2024-05-22

Időpont: 15:00

ICF MAP – Master Approach Program 2024

SZEREPKONFLIKTUSOK – esetek és kezelésük a coach, a szervezet, a csapat, a vezető szempontjából

ICF Kompetenciák Mesterien Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

Rendszerszintű kátyúink határaink mentén

A program célja:

Néha az egyéni coaching folyamatok kapcsán is bele tudunk bonyolódni olyan helyzetekbe, amelyekből csak szakmai támogatással (szupervízor, terapeuta vagy akár jogász) tudunk kikecmeregni. Amikor többes szerepben vagyunk jelen egy szervezetben, szinte borítékolható, hogy megfelelő, többrétű megállapodások és azok folyamatos betartása nélkül egyszer csak egy dzsungel közepén érezzük magunkat, egyedül, üres kézzel, és miközben próbáljuk a kivezető utat megtalálni, indák tekerednek a lábunkra, ingoványra lépünk és mérges pókokkal vesszük fel a harcot. Talán drámainak hangzik a kép, de bízom benne, hogy elegendő inspirációt nyújt ahhoz, hogy előre próbáljuk meg felvértezni magunkat és a folyamatot is,  minden érintett számára biztonságossá és kiszámíthatóvá téve a helyzetet.

Coach-szakmai tanulás:

  • Szakmai és emberi határaink ismerete, ismertetése, és fenntartható megtartása összetett szakmai helyzetekben
  • Az Etikai Kódex, valamint a 2. és 3. ICF Kompetenciában való elmélyülés szakmai szerepek szempontjából
  • Esettanulmányok és a résztvevők tapasztalatai alapján tanulságok leszűrése
  • Tudatosság erősítése, eszközök és módszerek a biztonságos coach munkához
  • Önreflexió és személyes fejlődés határaink kapcsán
  • Etikus működés és szakmai hitelesség erősítése

A program felépítése:

A 3,5 óra alatt lehetőségünk nyílik mélyrehatóan foglalkozni a szerepkonfliktusok különböző aspektusaival, Gestalt és rendszerszemléleti megközelítések segítségével. Saját eseteim bemutatásán keresztül közösen vitatjuk meg a tipikus csapdákat, és keressük a megelőzésükre szolgáló stratégiákat. Bízom benne, hogy a résztvevők saját tapasztalataik megosztásával még gazdagabbá teszik a tanulási folyamatot. A műhelymunka során külön időt szentelünk egy szupervíziós ülésre is, amely a szerepkonfliktusok témájával kapcsolatot helyzetet járunk körül egy akvárium-helyzetben (ehhez várok majd egy önkéntes jelentkezőt). A program elején összeszedjük majd, milyen témákról és milyen módszerekkel szeretnétek többet megtudni, és ehhez igazítom majd a programot.

Az előadó:

Hegedűs Dóra MCC, executive és team coach / minősített Gestalt terapeuta és szupervízor / TEDx speaker / president elect of ICF Denmark

ICF MCC executive és team coachként 2007 óta dolgozom hazai és nemzetközi vezetőkkel és csapatokkal – kommunikációs, majd banki karriert követően, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel. 

Több, ICF akkreditált Level2 coach képzőprogram alapítója és képzője vagyok, itthon és külföldön is. Képzőként célom biztonságos és transzformatív tanulási környezet létrehozása. Az EAGT által minősített Gestalt terapeutaként és szupervízorként egyéni kliensekkel dolgozom.

Az ICF Magyar Tagozatának, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alapítójaként és elnökeként, valamint az ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületének tagjaként szolgáltam 8 évig. A coaching szakmáért végzett munkámért 2012-ben megkaptam az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF President’s Award-ot. 2024. januárjától az ICF Denmark megválasztott elnökeként folytatom a coaching szakmai szervezeti karrierem.

Tagja vagyok a Nemzetközi Coach Szövetségnek (ICF), az Európai Coaching and Mentoring Tanácsnak (EMCC), az Európai Gestalt Terápia Szövetségnek (EAGT), az Európai Pszichotherápia Szövetségnek (EAP) és a Dán Pszichoterapeuta Szövetségnek.

Szabadidőmben versenyszerűen sportolok SUP sportágban (dán bajnok grandmaster korcsoportban és világbajnoki 10. hely).

Nagyobb ügyfeleim: BCG, Microsoft, FORD, Philip Morris, Procter&Gamble, Diageo, Asahi/Dreher, Ferrero, UGI, Ericsson, Hungarian Telekom, Invitech, FreeNow, RTL, Sodexo, Edenred, Janssen-Cilag, Roche, Egis, NN Insurance, OTP Bank

Részvételi díj:

1 alkalomBérlet (4 alkalomra)Early Bird bérlet*
ICF tagoknak 22 000 Ft 72 000 Ft 66 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésben résztvevőknek28 000 Ft 90 000 Ft 84 000 Ft 
Normál 31 000 Ft 99 000 Ft 93 000 Ft 

* az Early Bird bérlet árak 2024. május 14-ig elérhetők! 

Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron! 

A workshopokon való részvétel alkalmanként 3,5 CCEU-t ér az ICF akkreditációs rendszerében. 

Időpont: 2024.05.22. 15:00-19:00

Helyszín: Harmónia Palota, Herczeg Bal terem

Szeretettel várunk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.