ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF MAP | Barnóczki Annamária MCC, ACTC

Dátum: 2024-02-21

Időpont: 15:00

ICF MAP – Master Approach Program 2023/24

Partnerség és co-kreáció, partnerség és direkt kommunikáció mesterien

ICF Kompetenciák Mesterien – Mesterfogások mestercoachoktól és coach-mesterektől a párszáz órányi tapasztalattal rendelkező haladó coachoknak

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF (International Coaching Federation) által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven. 

Kimondott igazságok – mesteri kommunikáció a coachingban

„A félig kimondott igazságok: a középszer igazságai…” (Csoóri Sándor). Azaz a mesterihez teljesen kimondott igazságokra van szükség. Hogyan lehet ezt a lehető legtisztábban, teljes partnerségben csinálni? Ezt fogjuk körbejárni és gyakorolni, ha eljössz.

 A program célja:

A program célja, hogy a coachok képessé váljanak a nehéz üzenetek/visszajelzés adására és az ahhoz szükséges, megfelelő adatok észlelésére, azonosítására.

Coach-szakmai tanulás:

A résztvevők fejlődnek a direkt kommunikáció terén. Képessé válnak arra, hogy a lehető leghatékonyabban konfrontáljanak. Ehhez arra van szükség, hogy befolyásolási szándék nélkül legyenek képesek megosztani megfigyeléseiket, intuícióikat, megjegyzéseiket, gondolataikat és érzéseiket (lásd 7.5 PCC marker).

A program felépítése:

A program három részből fog állni. Minden rész rövid elmélettel és tudás-átadással kezdődik, majd gyakorlás kapcsolódik hozzá. Először megismerkedünk a direkt kommunikáció mibenlétével és hatásával. Aztán elemeire bontjuk: foglalkozunk az észleléssel, majd az előítéleteinkkel/elfogultságainkkal, azok felismerésével és kezelési lehetőségeivel. Végül a reflexió legjobb módjait kutatjuk, mert a valós, hatékony reflexió igazi hiánycikk, még a coachok között is.

Az előadó:

Barnóczki Annamária MCC, ACTC, Executive, Team-, Mentor-coach, Coaching supervisor

2016-2018, majd 2020-2022 között az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója volt. Hosszú évek óta részt vesz az ICF szakmai munkájában, az utóbbi években több globális projektben is részt vett szakértőként a minősítés területén.

Több mint 10 éve regisztrált mentor-coach és coaching szupervízor. 2022-ben lett akkreditált coaching szupervízor az International Centre of Coaching Supervisionnél. Egyik legfontosabb küldetésének azt tartja, hogy coachkollégákat kísér a PCC-vé és az MCC-vé válás útján mind Magyarországon, mind a világ más tájain, elsősorban a közép-kelet-európai régióban.

2017 óta vizsgáztat PCC-re jelentkezőket három nyelven: magyarul, angolul és bolgárul.

2022-ben több magyar kollégával együtt vett részt az ICF team coaching minősítési pilot projektjében és így a világon az elsők között szerezte meg az ún. ACTC minősítést.

A minőségi és etikus szakmai munka elkötelezett híve, a folyamatos fejlődés a szakmai szenvedélye.

A biztonságos légkör és a szelíd, ugyanakkor őszinte és mélyreható visszajelzés a védjegye.

1 alkalomBérlet (4 alkalomra)Early Bird bérlet*
ICF tagoknak 20 000 Ft 65 000 Ft 55 000 Ft 
MCSZ tagoknak és jelenleg coachképzésben résztvevőknek25 000 Ft 75 000 Ft 65 000 Ft 
Normál 28 000 Ft 85 000 Ft 75 000 Ft 

* az Early Bird bérlet árak 2023. május 19-ig elérhetők! 

Az alkalmak egymástól függetlenül látogathatók, de egyben kedvezményesebb áron! 

A workshopokon való részvétel alkalmanként 3,5 CCEU-t ér az ICF akkreditációs rendszerében. 

Időpont: 2024.02.21. 15:00-19:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Lótusz terem

Szeretettel várunk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.