ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Magyar Tagozata elnökségi Q&A a törvényváltozásokról

Dátum: 2020-06-29

Időpont: 16:00

Szeretnénk a Tagságnak információkkal szolgálni a szakmánkat érintő törvényi változások kapcsán végzett munkánkról, megosztani hogy hol tartanak most a folyamatok, és hogy milyen lépéseket, irányokat látunk magunk előtt.

Csetneki Csaba PCC elnök és Kákonyi Anett PCC alelnök vár titeket az eseményen, de jelen lesz az elnökség többi tagja is, hogy minden kérdésre a lehető legpontosabb válaszokat kapjátok!

Létrehoztunk egy aloldalt, ahol a folyamatról számos információ elérhető, de természetesen az élő szó és a személyes kapcsolatok erejében rejlik a szakmai közösségünket összetartó bizalom, ezért egy élő Q&A szekcióban szeretnénk rendelkezésetekre állni.

A kérdéseket nemcsak élőben tehetitek fel, hanem a regisztrációs űrlapon is. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető legalaposabb és legpontosabb válaszokat hozzuk el számotokra!

Jelentkezési határidő: 2020. 06. 28., vasárnap 16:00 (az eddig beérkező regisztrációk esetén tudjuk garantálni a részvételt!)

Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata Egyesület tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Időpont: 2020. június 29. (hétfő) 16:00–18:00
Helyszín: online tér/Zoom meeting (linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.