ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Elmarad! ICF Kompetenciafórum | Segal Hajnalka PCC

Dátum: 2020-06-04

Időpont: 13:15

A workshop a járványhelyzet miatt elmarad

 
A félelem csábítása

Versengő világban, versengő társadalomban élünk. A siker, az eredményesség, a hatékony erőforrás felhasználás nemcsak az ügyfeleinktől ismerős szavak.

Találkozunk vele a saját brandépítésünk során, ahogyan minket és mi magunkat pozicionáljuk coachként, ismerős a gyerekeink iskolaválasztásánál, a hétköznapi és professzionális életünk teljes széltében-hosszában.

Szeretnénk a legjobbat és a legtöbbet kihozni magunkból, az ügyfeleinkből, a kapcsolatainkból stb.? Vagy épp az a cél, hogy ne mozduljon körülöttünk semmi?

 

Vajon mi van, mi lehet még e mögött a sok törekvés mögött a belső motiváción túl?

Rengeteg dolog lehet a tanult mintákból, a kultúrából, amiből jövünk, a belső hitünkön át, és lehet, hogy mindezek mögött, ezek árnyékaként vagy épp teljesen átszőve megjelenik vagy megjelenhet a félelem.

A félelem attól, hogy nem vagyunk elég jók, hogy lemaradunk valamiről, hogy megítélnek és a nagyon sok szó elférne itt….

 

Ha tapasztaltál már hasonlót magadban, az ügyfelednél, és ránéznél hogyan legyél ezekkel a helyzetekkel jobb viszonyban, gyere és nézzük rá közösen arra, mit tudunk ezzel kezdeni!

 

 

 

Segal Hajnalka PCC: 
hivatásos támogató
 

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. 
Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt. 
Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett az önkéntes motivációmat a Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, illetve az ICF Jószolgálati Csapatának tagjaként élem ki.
A tanulást mentális wellnessnek tartom, amely ébren tartja benne a megújuló tudásvágy mellett azt a tüzet, amellyel a hivatásomnak (is) élek.
Jelenleg utolsó éves hallgatója vagyok a Norvég Gestalt Intézet – Gestalt teraputa képzésének. Harmadik éve tanítok a Coach Akadémián és második éve a Gál Ferenc Főiskolán, hogy a tudásátadásból kivegyem a részem 🙂

 

 

REGISZTRÁCIÓ
 

Az ICF Kompetenciafórum ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2020. június 4. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.