ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Segal Hajnalka PCC 2. alkalom (személyes)

Dátum: 2021-04-28

Időpont: 09:00

Ezt az eseményt két alkalommal rendezzük meg, nem egymásra épülő workshopok. Az alkalmakra 6-6 főben maximáltuk a résztvevők számát, arra kérünk, hogy csak az egyikre jelentkezz!

A félelem csábítása


Ezt az eseményt két alkalommal rendezzük meg, nem egymásra épülő workshopok. Az alkalmakra 6-6 főben maximáltuk a résztvevők számát, arra kérünk, hogy csak az egyikre jelentkezz!

Versengő világban, versengő társadalomban élünk. A siker, az eredményesség, a hatékony erőforrás felhasználás nemcsak az ügyfeleinktől ismerős szavak.

Találkozunk vele a saját brand építésünk során, ahogyan minket és mi magunkat pozicionáljuk coachként, ismerős a gyerekeink iskolaválasztásánál, a hétköznapi és professzionális életünk teljes széltében-hosszában.

Szeretnénk a legjobbat és a legtöbbet kihozni magunkból, az ügyfeleinkből, a kapcsolatainkból, stb.? Vagy épp az a cél, hogy ne mozduljon körülöttünk semmi?

Vajon mi van, mi lehet még e mögött a sok törekvés mögött a belső motiváción túl?

Rengeteg dolog lehet a tanult mintákból, a kultúrából, amiből jövünk, a belső hitünk, és lehet, hogy mindezek mögött, ezek árnyékaként vagy épp teljesen átszőve megjelenik vagy megjelenhet a félelem.

A félelem attól, hogy nem vagyunk elég jók, hogy lemaradunk valamiről, hogy megítélnek és a nagyon sok szó elférne itt….

Ha tapasztaltál már hasonlót magadban, az ügyfelednél, és ránéznél hogyan legyél ezekkel a helyzetekkel jobb viszonyban, gyere és nézzük rá közösen arra mit tudunk ezzel kezdeni!

Az előadó: Segal Hajnalka PCC,
hivatásos támogató


Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám.


Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt.

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat a Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként éltem és élem ki. 2021. januárjában ez tovább bővült az ICF Magyar Tagozatában betöltött elnökségi szerepével (2021 Elected president).
A tanulást mentális wellnessnek tartom, amely ébren tartja benne a megújuló tudásvágy mellett azt a tüzet, amellyel a hivatásomnak (is) élek.
Három évig tanítottam a Coach Akadémián és második éve a Gál Ferenc Főiskolán és 2020 szeptemberétől a Metropolitan Egyetemen, hogy a tudásátadásból kivegyem a részem 🙂

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges. A résztvevők számát 6 főben maximalizáljuk.

Időpont: 2021. április 28. (szerda), 9.00 – 11.00
Helyszín: saját irodában, 2. kerület Medve utca

Ha regisztráció után közbejön valami, és mégsem tudsz részt venni az eseményen, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

A második workshop nem folytatás, hanem az elsővel megelőző témájú.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.