ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF KompetenciaFórum Madai Krisztával – Önreflexió a coach-kompetenciák tükrében

Dátum: 2017-03-21

Időpont: 17:30

Önreflexió a coach-kompetenciák tükrében


A workshop célja, hogy a résztvevők az önreflexió által elmélyítsék a coach-kompetenciák és az etikai keretek megértését  és gyakorlatba épülését. Cél, hogy a coachok mélyebben megismerkedjenek az önreflexió fogalmával és szerepével a coach szerepben: a coaching folyamataikban, illetve a szakmai fejlődésükben.
A workshop során a coach szerephez és a coach kompetenciákhoz kötődő kérdéseken keresztül saját élményű gyakorlatokban reflektálunk a coach működésére és a coach működésének megjelenésére a folyamatokban. Eszközöket és technikákat gyakorlunk, melyek segítik a coachot az önreflexió gyakorlásában.

 

 

A workshop során a következő témák mentén dolgozunk:

  • „Vezetni és vezetve lenni” – vezetés és kísérés a coach szerepben
  • Hatalomhoz való viszony a coach szerepében
  • Elfogadásom határai
  • Motivációm a segítő szerepben

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér, illetve a résztvevőknek 2 óra csoportos mentoringról szóló igazolást ad.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. március 21. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.