ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Krízis kerekasztal-beszélgetés

Dátum: 2022-04-04

Időpont: 18:00

Tisztelt ICF Coachok! Kedves Kollégák!

Egy kerekasztal-beszélgetésre hívunk benneteket krízisben, kríziskezelésben jártas, képzett és sokat tapasztalt szakemberekkel. Arról szeretnénk velük beszélgetni, hogy mi is a valós, hathatós és hasznos segítség azoknak, akik ebben az embertpróbáló időszakban otthonuk, családtagjaik, életük, országuk feladására és elhagyására kényszerülnek, és menekülniük kell.

Az orosz-ukrán háború a közvetlen közelünkbe hozta a mindannyiunk számára felfoghatatlan helyzetet, és valamilyen módon mindannyian érintettek vagyunk általa. Támogató, segítő pályát választva mindannyiunkban ott van a késztetés, a tenni akarás, és keressük helyünket, a lehetőségeket, hogy hogyan tudunk hasznosak lenni ebben a helyzetben. Egy olyan helyzetben, amire nem vagyunk felkészülve, felkészítve, kiképezve, és amit talán még a mai napig fel sem tudunk igazából fogni. 

Coach szakmai szervezetként fontosnak tartjuk, hogy a tőlünk telhető módon, emberi, szakmai felelősségünket és határainkat látva legyünk benne abban az összefogásban, ami körülöttünk kirajzolódni látszik.

A kerekasztal beszélgetőpartnerei:

Bognár Katalin – Menedék-Migránsokat Segítő Egyesület szakmai vezetője, szociális munkás, tréner. Több, mint 25 éve foglalkozik a hazánkba érkező külföldiek társadalmi beilleszkedésének támogatásával. A segítő tevékenységek szakmai támogatásán és fejlesztésén túl képzéseket tart és fejleszt különböző migráns-menekültspecifikus témákban. Fő területei: szakmai önismeret fejlesztés, interkulturális kompetencia fejlesztés, gyermekvédelem. Az érintettek és a szakemberek támogatásán túl fontosnak tartja a migrációval kapcsolatos társadalmi tudatosság növelését: szívesen tart iskolai foglalkozásokat különböző életkorú gyerekeknek diákoknak.

Gyengési Gábor – Dongó Központ, klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, kognitív- viselkedés terapeuta. Klienseivel a terápiás folyamatban kreatív és aktív tanulás központú szemléletet igyekszik megvalósítani mind a kliens, mind a kliens társas környezete (családja, párjai, rokonai…stb) részére. Akár kapcsolati problémák felmerülésekor, akár egyéb szorongás vezérelte tünetek, illetve súlyosabb kognitív zavarok, (neuropszichológiai) terápiája során a megfelelő attitűd változásokat , illetve károsodott sémák korrekcióját (séma terápia) és monitorozását tartja szem előtt.

Völgyi Zoltán – Szervezet és Munka Szakpszichológus, Coach, PhD hallgató, A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanársegéd, korábban a magyar Honvédségben szolgált MH Egészségügyi Központ Pszichológiai Osztály Vezetőjeként. A Honvédségben szolgálva megjárta Afganisztánt 2009-ben és közreműködött a különleges erők kiválasztásában és támogatásában.

Zilahy Dalma – Dongó Központ, Sportszakpszichológus, coach, autogén tréning relaxációs- és szimbólumterapeuta, család- és párterapeuta jelölt. A rehabilitációs munka, a rendőrségi mentálhigiénés alapellátás, a krízisintervenció, a tréningezés, és az élsportban szerzett tapasztalatok is formálták gondolkodását, munkamódját.

A kerekasztal-beszélgetést moderálják:

Németh Zita MCC – munka és szervezet szakpszichológus, tréner, mentor-coach

Zita 2014 óta tart coach képzést csak pszichológusoknak, és a határvonalak megértésében első körben a pszichológusok oldaláról érkezett. 2017 óta nem pszichológusokat is tanít, így került látókörébe a másik oldal nehézsége.

Tapasztalatait és tudását a PTF coach képzésén egy félévet felölelő tantárgyban foglalta össze, melynek esszenciája lesz ez a 2 óra.

Csetneki Csaba PCC – coach, tréner, mentor-coach

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg .

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2022. április 4. (hétfő), 18:00-20:00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.