ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Sárdi-Papp Réka PCC és Király Olívia ACC

Dátum: 2021-11-23

Időpont: 11:00

Azzal az előfeltevéssel kezdtünk el foglalkozni az etika témájával, hogy ez az a téma, amit aztán nagyon nehéz érdekessé tenni… Majd azt kezdtük felismerni a tervezés során, hogy hosszú órákat tudunk beszélgetni az etikai kérdésekről, a bizalomról, biztonságról és rendkívül nehéz pontot tenni a gondolataink végére. A sok-sok mély kapcsolódás és diskurzus eredménye egyrészt egy őszinte és mély barátság lett, valamint egy olyan kérdéscsomag, tudásanyag, ami alapján bízunk benne, hogy a workshopon résztvevő coachok igazán mélyre áshatnak az etikával kapcsolatos témakörben, a dilemmáikban, valamint saját magukban. Konkrét esetek kapcsán gondolkozunk arról közösen, hogy szürke zónás helyzetekben hogyan tudunk különböző érdekeket, nézőpontokat megszólaltatni, és nem észrevétlenül a korábbi előfeltevéseink alapján cselekedni. 

A program előadói:

Sárdi-Papp Réka PCC, business és szervezetfejlesztő team coach, mediátor, jogász

Mielőtt hivatásos coach lettem, jogászként dolgoztam csaknem 15 évig. Érdeklődésem középpontjában mindig az emberek gondolatai, kapcsolatai, motivációi, problémái álltak.

Kerestem a lehetőséget a valódi hivatásom megtalálására. Vágytam az emberekkel való munka során személyes támogatásra, személyes kapcsolódásra, így találtam rá hosszú évek alatt a coachingra.

Hiszek abban, hogy magas színvonalú coaching-munkát csakis stabil, nyitott és toleráns személyiséggel, strukturált gondolkodással lehetséges végezni, ezért én magam is komoly önismereti munkafolyamatokon vagyok túl.

A munkastílusom hatékony és lendületes, amelybe egy kis játékosság és humor mindig belefér.

Király Olívia ACC, business és team coach, szervezetfejlesztő és kommunikációs szakember

Mielőtt rátaláltam a hivatásomra coachként, a lehető legkülönfélébb szervezetekben dolgoztam a felnőttképzésben, a felsőoktatásban, a kulturális szférában, valamint multinacionális környezetben. Azóta is, ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom.

A fiatal korosztály támogatása közel áll a szívemhez: a HiSchool Alapítvány több, mint 100 fős szakmai közösségének vezetőjeként egy olyan jövőn dolgozunk kollégáimmal, amelyben minden középiskolás diák tesz a személyes fejlődéséért, rendelkezik az önismeretén alapuló céllal és tudja, hogyan érje el azt.

Hiszem, hogy akkor tudom ügyfeleimet a legjobban támogatni, ha mintát nyújtok az elfogadó, respekt normát kialakító attitűdömmel, kommunikációmmal és nyitottságommal, és útitársként kísérem őket – teljes partnerségben.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) etikai pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. november 23. (kedd), 11.00 – 13.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.