ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Csetneki Csaba PCC

Dátum: 2021-02-18

Időpont: 17:00

Visszajelzéseink elfogultságunk, előítéleteink tükrében

A workshop alkalmával a coachot helyezzük a középpontba abból a szempontból, hogy hogyan, miként is adunk visszajelzéseket, hogyan vagyunk azokban benne mi magunk – legyen is szó ügyfél, mentorált, vagy coach hallgató felé adott visszajelzésről. Tudattalanul bár, de befolyásoljuk ezzel az ülések menetét és ez által az ügyfél munkájának eredményét. Az egyik legnagyobb lehetséges buktatója a coach-működésünknek, hogy míg jelen vagyunk, és személyiségünkkel, lényünkkel dolgozunk, kapcsolódunk, és mindezekkel előmozdítjuk ügyfelünk tanulását, fejlődését, addig ugyanakkor elfogultságaink, előítéleteink (legyen akár negatív, akár pozitív!) befolyásoló, vezető, vagy ellentéteket előidéző tényezőkként hatnak a folyamatra.

A közös munka alkalmával a következőkről lesz szó:

 • Milyen mindsettel legyünk jelen, hogy a legobjektívebb, legkevésbé irányító-befolyásoló, és elfogultság- és előítéletmentes visszajelzést adhassuk?
 • Ránézünk elfogultságainkra és előítéleteinkre, hogy miként érhetjük tetten őket, és hogyan tudjuk őket helyükön kezelni anélkül, hogy visszajelzéseink felett átvennék az irányítást.
 • Milyen nyelvezet a célravezető az elfogultság- és előítéletmentes, tiszteletteljes, minőségi visszajelzés adása érdekében?
 • Hogyan halljuk, lássuk, érezzük azt, amit az ügyfél (mentorált, hallgató) felkínál, és hogyan kapcsoljuk visszajelzéseinket ezekhez?


A Kompetencia Fórumon a következő ICF coachkompetenciákkal dolgozunk:

 • coaching szemléletben működés
 • megállapodások kötése és azok megtartása
 • bizalom és biztonság elősegítése és fenntartása
 • tudatos jelenlét
 • aktív figyelem / hallgatás
 • tudatosság előmozdítása
 • ügyfél fejlődésének elősegítése / facilitálása

Az előadó: Csetneki Csaba PCC

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. 2014 óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol 2018-20 között a Tagozat elnökeként dolgozhattam, illetve jelenleg leköszönő elnökként az Etikai Bizottság elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését. Aktívan részt veszek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnökségi munkájában. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem Business és team coach képzése, a Coach Akadémia ACSTH képzése vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Assessor – nemzetközi vizsgáztató vagyok.

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. február 18. (csütörtök), 17.00 – 19.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók február 17-én kapják meg.
(Kérjük, regisztrálj 48 órával az esemény előtt, akkor tudjuk garantálni, hogy megkapod a linket.)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.