ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Csetneki Csaba PCC

Dátum: 2019-04-11

Időpont: 16:30

A szerződéskötés során alapozzuk meg azt az eredményt, amire az ülés vagy a folyamat végén jutni fogunk

 

A coaching alapok megteremtése – mire szerződünk és hogyan?

 

Hiszem és vallom, hogy a szerződéskötés során alapozzuk meg azt az eredményt, amire az ülés vagy a folyamat végén jutni fogunk. Anélkül nincsen coaching ülés, hogy ne szerződnénk le arra, amin az adott ülésen dolgozni fogunk, de még fontosabbnak tartom, hogy milyen szerződést is kötünk meg az ügyféllel, azaz hogyan szerződünk le vele. Hogyan és miként biztosítjuk azt a biztonságos teret, és egyúttal adunk a magunknak, az ügyfélnek és a coaching munkának mozgásteret a közös alkotásra, felfedezésre, feltárásra.

 

A munka során az ügyfél kérdése, a coaching tárgya változhat, és ekkor szükséges az újraszerződés, de vajon az alapszerződésünk lehetősé teszi-e, hogy ezt rugalmasan és az ügyfél érdekeit a legjobban szolgáló módon megtegyük? Leszerződtünk-e a váratlan eseményekre, adtunk-e teret a módosításokra? Sikerült-e olyan kapcsolatot, bizalmat és partnerséget kialakítani ügyfelünkkel, a szerződéskötés során, amire bizton és bízva építhetünk?

 

Közös gondolkodásra, műhelymunkára hívom a résztvevőket, hogy együtt, közösen nézzünk mögé a coach szerződés kompetenciájának, és tárjuk fel, tudatosítsuk miként járul hozzá e kompetencia a bizalom és jelenlét kiépítéshez, szolgálja alapját az eredményes kommunikációnak, és a tanulás elősegítésének.

 

Csetneki Csaba PCC – coach, tréner, mentor

 

Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

 

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

 

2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. 2014 óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol jelenleg a Tagozat elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését, valamint a Magyar Coachszemle szakmai nagyköveteként is tevékenykedem. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Coach Akadémia ACSTH képzése vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Asessor – nemzetközi vizsgáztató vagyok.

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Kompetenciafórum ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2019. április 11. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.