ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Csetneki Csaba ACTC, PCC (Etikai workshop!)

Dátum: 2022-12-08

Időpont: 13:00

A szabályok, a biztonság és a virtuozitás  

Lenyűgöznek azok az előadóművészek, akik játszi könnyedséggel valósítják meg a legnehezebb mozdulatokat, adják elő virtuozitásukat, és improvizálva alkotnak hatalmasat. Ami viszont coaching szempontból is izgalmas ebben az itt és mostban történő csodában, az egyfelől a rengeteg háttérmunka és gyakorlás, amit bele kell tenni abba a könnyed szárnyalásba, másfelől pedig az alapok pontos és alapos ismerete. Amikor alapokról beszélünk, akkor ugyanannyira értem a szakma csínját-bínját ide, mint azokat a szabályokat, amik feltétlen hozzátartozói az adott területnek. Amit táncos pályámon nagyon megtanultam az az, hogy ott a csúcson sem áthágjuk, vagy figyelmen kívül hagyjuk ezeket a szabályokat, hanem egy magasabb szintre emeljük előadásunkban. Ezek adják meg azt a keretrendszert, melyre támaszkodva létrejöhet az a különleges plusz, a csoda.

Éppúgy, mint ahogyan a coachingban a szakmai követelmények, a szabályok, vagy éppen maga az etikai kódex.

Képzéseken és mentoringban, esetmegbeszéléseken sokszor találkozom azzal, hogy ezeket (nevezetesen azt az ominózus 1. kompetenciát) készpénznek vesszük, külön nem foglalkozunk vele. Mint ahogy azzal is, hogy – mint a szabályok, követelmények általában – ezek valami szükséges rossz, már-már mumus szerepet töltenek be, amit direkt azért találtak ki, hogy ne coacholhassak úgy, ahogyan én szoktam, szeretném, hanem ahogyan kell.

Arra hívom a résztvevőket, hogy közösen olvassunk a sorok között, és nézzük meg, hogyan lesz a szakmai alapok és az etikai kódex, azaz az 1. ICF-coachkompetencia a legjobb barátunk, és hogyan teremti meg az alapot a hatékony munkához, és kímél meg minket számos kellemetlen helyzettől, biztos teret adva a tiszta és eredményes coaching munkához.

Az előadó:

Csetneki Csaba PCC, ACTC

Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.
Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél, illetve a MALÉV-nél szereztem.

Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.
Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem, a Coach Akadémia ACSTH képzése vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Asessor – nemzetközi vizsgáztató vagyok.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvételért 2 etikai CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2022.12.08. 13:00-15:00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.