ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF KompetenciaFórum: CoachAkadémia – PCC-n innen és túl a kompetenciák szemszögéből

Dátum: 2018-04-26

Időpont: 16:30

A négy alapító-oktató: Hegedűs Dóra PCC, Kurucz Balázs ACC, Madai Kriszta PCC és Soós Judit PCC az ICF Kompetencia Fórum sorozat keretében vár titeket áprilisban. Témánk: PCC-n innen és túl a kompetenciák szemszögéből. Számíthattok megfigyelt coaching ülésekre, személyes visszajelzésekre is!

 

"A hazai coach képzés meghatározó intézménye, a két ICF által akkreditált (ACTP és ACSTH) business coach képzést biztosító a CoachAkadémia (coachakademia.hu) idén tavasszal ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk eddig végzett közel 300 business coach jelenti a magyarországi üzleti coaching szakma egyik fő irányvonalát és az ICF Magyar Tagozatának tagságában és vezetőségében is meghatározó a szerepük."

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot és az eseményen coachként dolgozó résztvevőknek 1 óra egyéni mentoring ingazolást ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. április 26. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.