ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetencia Fórum – Coaching Etika Sivó Imrével

Dátum: 2016-04-14

Időpont: 16:30

A coach etikai kompetenciája – Nem fekete-fehér, a tiéd és a mienk!

Átnézzük, hogy miben állnak a változások, ezek milyen irányúak és hogyan érintheti mindez a magyarországi ICF coachok gyakorlatát. Beszélgetünk arról is, hogy mi az etikai kompetencia elsajátításának és fejlesztésének az általánosan elfogadott folyamata. És természetesen mindez alig érne valamit, ha nem elemeznénk megtörtént etikai eseteket, dilemmákat. Nálam is lesz néhány, mégis igazán attól lenne a találkozó izgalmas, ha minél többen hoznátok ilyen eseteket. Az etika nem fekete-fehér, minden eset egy újabb kihívás, újabb tanulság.

 

Első elnöke voltam a magyar ICF Etikai Bizottságának, egyik meghatározó felelőse a coach szakma etikai összefogásának. Szakmai fórumokon, konferenciákon, műhelyekben szenvedélyesen érvelek a szakmai etika szigorítása mellett.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2016. április 14. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.