ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetencia Fórum

Dátum: 2015-05-28

Időpont: 16:30

ICF Kompetenciák a coaching ülés/folyamat során és a Mentor coaching – Kompetencia Fórum

 

Az est mentor coachai:

 

 

 

 

 

 

Kompetencia fórum első részében Barnóczki Annamária az akkreditációt és a mentor coachingot, van der Meer Gabriella a szupervízió, esetmegbeszélés önfejlesztésünkben betöltött szerepét mutatja be a résztvevőknek. Csetneki Csaba egy embodiment gyakorlattal mozgatja meg a csoportot, és Nemes Antónia egy integrál szemléletű modellt mutat be a jelenlévőknek.

A többféle megközelítés, felvezetés itt ér majd össze, amikor kiscsoportos munka keretében a négy mentor facilitálja azt a közös, kiscsoportos műhelymunkát, amelyben a résztvevőkkel együtt dolgozzuk ki a 6. ICF coach kompetencia, a hatékony kérdezéstechnika négy kvadránsos megközelítését.

 

Tanuljunk együtt egymástól!

 

Annamária mélyen hisz a tudásmegosztásban és a mentor coachingban. Három olyan egykori mentoráltját kérte fel a közös munkára, akik – hozzá hasonlóan – jelenleg is részt vesznek mentor coachingban, valamint maguk is készülnek a mentori szerepre.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

A rendezvényen részt vevők számára igény szerint Barnóczki Annamária PCC 2 csoportos mentoring óráról szóló igazolást állít ki.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. május 28. 18:30 – 20:30

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.