ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kávészünet

Dátum: 2024-06-14

Időpont: 10:00

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában

Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes és online találkozókon részt venni. Ezek az események kiváló lehetőséget biztosítanak mind a jelenlegi, mind a leendő ICF tagok számára a kapcsolatépítésre és a szakmai tudás bővítésére.

Miért érdemes részt venni?

  • Online és offline: Az eseményeket tavasszal és ősszel is megrendezzük, egy-egy személyes és online formában, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőséget.
  • Személyes és online kapcsolatépítés: A személyes találkozók mellett az online események is lehetővé teszik, hogy bárhol legyetek, csatlakozhassatok és részt vehessetek a beszélgetésekben.
  • Szakmai mélyülés: Lehetőség nyílik beszélgetni az ICF magyar elnökségének tagjaival, feltenni kérdéseket, és közvetlen betekintést nyerni a coaching szakma legfrissebb irányzataiba.
  • Interaktív programok: Az események során különböző interaktív játékok, improvizációs gyakorlatok segítik a kapcsolódást, és inspiráló történetek megosztása révén mélyíthetitek el szakmai ismereteiteket.

A kávészünet második felében lehetőség van kérdezni, beszélgetni az elnökség egyik tagjával, mert minden alkalommal más-más vendégünk lesz az Elnökségi csapatból.

Programterv:

Online találkozók

9:45-10:00 Érkezés

10:00-11:15 Beszélgetés, játék, networking

11:15-11:30 Zárás, kérdések, ötletek

Személyes találkozók

9:45-10:00 Érkezés

10:00-11:30 Interaktív kapcsolatépítés, szakmai csevegés

11:30-12:00 Záróbeszélgetés, visszajelzések

Gyertek, ismerjétek meg jobban egymást és a coaching szakmát, építsétek szakmai kapcsolatotokat, és merítsétek inspirációt a közösség tagjaitól!

Az esemény mindenki számára nyitott, ingyenes kapcsolatépítő, szakmai rendezvény!

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Időpont: 2024. június 14. 10:00 – 12:00-ig (érkezés: 9:45-től)

Helyszín: Harmónia Palace, Selfness terem (1088 Budapest, Múzeum u. 9.)

Házigazdák: Szirtesi-Nagy Réka és Bőtös Balázs

Elnökségi tagok: Zilahi Angéla PCC, Elnök; Friedewald Zita PCC, Alelnök; Mézes-Lendvai Dorottya ACC, Tagsági Igazgató

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.