ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kávészünet | 2023.05.12.

Dátum: 2023-05-12

Időpont: 10:00

Konferencián vagy. Egy izgalmas előadás és a workshopok között, a kávészünetben összefutsz néhány ismerős és ismeretlen coachcsal.  „Hogy tetszett az előadás? Melyik workshopra mész? Mi foglalkoztat mostanában, milyen szakmai kihívásaid vannak?” 
 
Érdekfeszítő beszélgetés indul el, csillognak a szemek, érdekesebbnél érdekesebb gondolatokat hallasz, majd hirtelen a szünetnek vége, és folytatódik a program. Olyan szívesen beszélgetnél még, annyi kérdésed van és nagyon élvezed a kapcsolódást, de a következő előadásról sem akarsz lemaradni.  
„Bárcsak legalább másfél óra lenne a kávészünet!” – sóhajtasz fel. 
 
Május 12-én ez a kívánság válik valóra egy személyes program keretében: coach kollégákkal tudsz kapcsolódni, szakmai és személyes kérdésekről beszélgetni, megismerni, hogy mások milyen kihívásokkal találkoznak mostanában. Kiscsoportos beszélgetések, strukturált gyakorlatok és nagyon sok jófajta kapcsolódás vár rátok!  
 
Az ICF Kávészünet az ICF Magyar Tagozata tagjai számára elérhető, zártkörű program, ahová ezúttal minden tagunk meghívhat egy olyan coach kollégát, vendéget, aki nem tag, de érdeklődik a közösség iránt. 

A program:

9:45-10:00 Érkezés

10:00-11:15 Beszélgetés, játék, networking

11:45-12:00 Zárás, kérdések, ötletek

A program házigazdái:

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Az elmúlt 10 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat.
Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Bőtös Balázs PCC, coach, tréner, személyiségfejlesztő

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Vezetőket és szülőket támogatok, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban és eseményeken, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az eseményre!

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges, ahová ezúttal minden tagunk meghívhat egy olyan coach kollégát, vendéget, aki nem tag, de érdeklődik a közösség iránt.

Időpont: 2023. május 12. (péntek), 10:00 – 12:00
Helyszín: személyes esemény, Magnet Közösségi Ház 1062 Bp. Andrássy út 98. (Rekettye terem a fél emeleten)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.