ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Karácsonyi Party

Dátum: 2023-12-14

Időpont: 17:00

Az év lezárásaként ezen a személyes eseményen szeretnénk találkozni Veled, hogy egy kicsit megálljunk, kapcsolódjunk, játsszunk, nevessünk, beszélgessünk és együtt ráhangolódjunk az ünnepekre.

A rendezvény ingyenes, csak ICF egyesületi tagok számára elérhető.

Kérünk, hogy regisztrálj az eseményre annak érdekében, hogy a létszámhoz tudjuk igazítani a programokat és a cateringet. Örömmel látunk minden egyesületi tagot, gyere, kapcsolódjunk még egyszer karácsony előtt!

Időpont: 2023. december 14. (csütörtök) 17:00-22:00

Helyszín: Werk Café, 1132 Budapest, Csanády utca 11.

Kérjük, hogy ha a regisztráció után kiderül, hogy mégsem tudsz részt venni az eseményen, jelezd ezt minél hamarabb a tagsag@coachingfederation.hu email címre. Előre is köszönjük az együttműködésedet!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.