ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Csoportos Esetmegbeszélő Műhelymunka – Barnóczki Annamária MCC

Dátum: 2018-03-27

Időpont: 16:00

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

 

A coach munka magányos műfaj, ezért jól esik szakmai körben megbeszélni egy-egy ügyfél esetét. Dilemmák, lehetőségek, korlátok, megoldások és szakmai kérdések merülnek fel. Mindezt persze meg lehet beszélni egy kávé mellett is, de a csoportos esetmegbeszélő műhelymunka ennél többet ad.

 

Az esetmegbeszélő műhelymunka során kiemelt fontosságú:

  • a coach-kompetenciák, szakmai önbizalom és hitelesség fejlesztése,
  • a sikerekből és kudarcokból való tanulás lehetőségének feltárása,
  • a folyamatos önreflexió gyakorlása,
  • új nézőpontok és szemléletmódok megtalálása.

Barnóczki Annamária MCC: Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén, valamint több, mint 10 éves vezetői tapasztalata van, ugyanennyi ideje coach. Tanulmányai során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szerzett. A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállal megbízásokat. 2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke volt, valamint 2016-17-ben az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója, ahol a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartotta elsődleges feladatának. A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett kötelezte el magát. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartja az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve, ezért folyamatosan oktat coach hallgatókat.

A magas szakmaiságon és etikusságon túl fontos számára a tudásmegosztás, így mentorcoachként támogatja a kollégákat a nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.

2009. óta kísér és mentorál kollégákat az ACC, PCC, ill. most már az MCC felé vezető úton.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. március 27. (kedd) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.