ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Colours I Martin Hajdu György PCC és Huszák Nikolett ACC

Dátum: 2022-06-15

Időpont: 17:00

Hol tartasz a saját utadon?  

El Camino – Az Út, és minden, ami mögötte van

Egyéni útkeresés, szakmai nehézségek vagy kihívások, mélységek, magasságok, önismeret, kalandvágyás, a változás és a változtatni akarás. Nem csak coachként, de magánemberként is mindannyiunk fejében ott motoszkálnak e hangos szavak vagy helyzetek, a valóság pedig az, hogy egyikünk sem ússza meg a maga saját útját. A kérdés az, hogy te éppen hol tartasz a saját utadon? Most léptél még csak rá az önmagad igazi megismerésére, vagy már egy ideje taposod azt?

A legújabb ICF Colours ezúttal két kiváló coach egyéni megélései, tapasztalatai és élménybeszámolója köré helyezi a fókuszt, kik önmaguk szerteágazó kérdéseire, útkeresésére egy nagyon különleges módon néztek rá: megtették a híres Szent Jakab (El Camino de Santiago) – utat. 

Hogy mit adott nekik a zarándokút? Milyen volt megtenni azt? Mivel lettek gazdagabbak? Hogy vannak most a saját önismeretükkel? És miben tud ez neked a saját útkeresésedben is segíteni?
Gyere el a programra és nézzünk rá együtt, hol tartunk most a saját utunkon.

„Csak akkor tudod meghallani a belső hangod és rátalálni önmagadra, ha olykor hagysz erre megfelelő időt és teret, amikor és ahol a transzformáció elkezdődhet. Minden nap a saját Camino-nk része, csak a fától nem észleljük az erdőt.”

Miért érdemes eljönnöd?

  • Egyéni beszámolót hallhatsz két coachtól, kik maguk mentek el az El Camino útra
  • Fejlesztheted önismereted
  • Ránézhetsz éppen most hol vagy a saját utadon?
  • Ösztönzés a szokásból való kilépésre
  • Interaktív program, ahol te is kérdezhetsz a vendégektől

Meghívott vendégeink ez alkalommal:

Martin Hajdu György PCC, szervezetfejlesztő-és vezetőfejlesztő, coach, szupervizor

Személyes küldetésem: „Embereket kapcsolok össze önmagukkal és egymással.”

Közgazdasági egyetemet végeztem, pénzügytanból doktoráltam, és 14 évet dolgoztam kereskedelmi és befektetési bankárként. Mellette folyamatosan oktattam, többek között a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a Bankárképző Központban. Idővel aztán rájöttem, hogy a stratégiai-pénzügyi problémák helyett inkább a mögöttük zajló emberi és szervezeti elakadások és a belőlük fakadó fejlődési lehetőségek izgatnak igazán.

Azóta pályát váltottam, és diplomás szervezetfejlesztő szupervizorként, PCC coachként, végzett team coachként a pszichológiát és üzleti tudást egyesítem holisztikus szemlélettel emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésében – több, mint 4.000 órányi fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött. Társalapítója vagyok az Önazonos Vezető Műhelynek, azon keresztül számos nyilvános és céges vezető- és kultúrafejlesztő online program, valamint az MCSZ Év coach eszköz 2020 díját elnyert Csapatkártya szervezeti társasjáték társszerzője. Jelenleg két tőzsdei cégnél van választott tisztségem: a Graphisoft Part Igazgatóságának tagja és a Duna House FB tagja vagyok.

Huszák Nikolett, ACC, business coach, Marketing Humán Stratéga, Motivációs térkép szakértő

Közgazdászként, marketing mester szakon végeztem és 16 évig nemzetközi marketing területen dolgoztam az aviatika világában. Az évek alatt egyre inkább fókuszba került az önismeret, ezáltal az ember és ez hozta magával a változás és változtatás igényét is. Egyik küldetésem, hogy ebben a transzformációs folyamatban támogassam az EMBER-t, a felszín helyett a mélyebb működések mögé lássunk, amely az elakadás felismeréséhez segíthet.

Business coachként ACC minősítést szereztem, amelyet folyamatos tanulással és képzésekkel egészítem ki, valamint az ICF Tagsági Igazgatóság csapattagjaként a közösség építését is szívügyemnek tekintem. A wellbeing fontosságára szeretném felhívni az emberek és vállalatok figyelmét és inspirálni, motiválni őket, aminek egyik lépése az InspirálóSHOW megálmodása, majd megvalósítása lett. Jelenleg is a transzformációs utamat járom, amelynek egyik kulcspillére az El Camino, a mindennapos sport és a nyitott állapot fenntartása.

Az ICF Colours sorozat házigazdája:

Vincze Nikolett ACC, coach, kommunikációs készségfejlesztő és tréner

A kommunikáció szerelmese vagyok. Számomra a másokkal való kommunikálás nem csak egy interakció, hanem varázskapu is hozzájuk. A varázskapu pedig kinyílik, ha megvan a megfelelő kommunikációs stílus hozzá. 15 éves szakmai múlttal rendelkezem a politika, média és a sajtókommunikáció világából.

Készségfejlesztőként az izgat a legjobban, hogy a projektjeim során hogyan tudom támogatni az emberi kommunikáció sokrétű megjelenését, hogy ne csak verbálisan, hanem érzelmi és nonverbális szinten is megértsük egymás cselekedetét és viselkedését. Coachként pedig az a rengeteg erőforrás és pozitív tulajdonság mozgat, melyet az ügyfeleim magukban hordoznak, és ha ezek a helyükre kerülnek, egy magabiztosabb és stabilabb egyéniség lesz a végeredmény. 2019 és 2020 között az ICF Jószolgálati csapatban segítettem a professzionális coaching népszerűsítését. 2020 és 2022 között pedig az ICF Magyar Tagozat elnökségében töltöttem be szerepet. 2020-ban megalapítottam a We Are the stories online platformot, ahol őszinte és inspiráló történetek segítségével támogatom az elakadt élethelyzetben lévő embereket. Saját kommunikációs weblapomat a beflowt pedig a mögöttem lévő tapasztalatok hívták életre. 

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Időpont: 2022.06.15. 17.00-18.30.

Helyszín: zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.