ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Colours | Gosztonyi László PCC és Piroska Tímea ACC

Dátum: 2022-03-03

Időpont: 17:00

Coachként egész évben dolgozunk, képzésekre járunk, fejlesztjük magunkat, azonban a sok tanulás mellett egymás megismerésére már kevesebb idő jut. Ismerjük az arcokat, hallottuk már valahol a neveket, de hogy ők kik valójában, és ahol most tartanak azt hogyan – milyen úton tették meg, már nem biztos, hogy mindannyian tudjuk. Az ICF Colours pont ezért jött létre, hogy ennek teret adjunk és ismerjük meg egy picit jobban egymást. Beszélgessünk és kapcsolódjunk. Inspiálódjunk és motiváljunk. Mutassuk meg ne csak a coach, hanem az emberi arcunkat is, hiszen bármilyen sapkában is vagyunk, a mögött mindig egy ember van. Ezen az izgalmas programon, olyan beszélgetésen vehetsz részt, ahol mindig két ICF coach mesél: a karrierjük indulásáról, dilemmáikról, gondolatokról, örömökről, sikerekről és az esetleges szakmai nehézségekről vagy kudarcokról a coaching pályafutásuk során. 

Gyere el, ha:

  • megismernéd jobban az ICF Tagozat coachait
  • szeretnél kapcsolódni
  • inspirálódni
  • őszinte gondolatokat és színes karrierpályákat hallani
  • kezdőként coach tapasztalatokról hallani

Kiknek szól a program?

  • ICF és nem ICF coachoknak
  • Pályakezdő és már tapasztaltabb coachoknak
  • Vezetőknek, HR vezetőknek
  • A program nyitott rendezvény, így minden érdeklődőt szívesen látunk

Meghívott vendégeink ez alkalommal:

Gosztonyi László MBA, PCC, klinikai szakpszichológus, családterapeuta

Már gyerekkoromban erősen foglalkoztatott az az ellentmondás, ami nagymamám gyakorlatából következett: egyrészt azt mondta, hogy nagyon szeret, másrészt az általa eltett befőttekből kizárólag csak vendégek érkezésekor kaphattam. Így nekem sokkal kevesebb jutott. Klinikai pszichológusként a családi rendszerekkel való foglalatoskodás közelebb vitt annak a megértéshez, hogy nagymamámnak fontos volt a rajtam kívüli kapcsolatainak az ápolása is. Közben trénerként üzleti felsővezetőkkel is találkoztam ahhoz, hogy megrendelőim nyelvezetét megértsem, pénzügyi és menedzsment MBA-t végeztem. Érteni vélem ezt a nyelvet is. A megoldás-központú szemléletnek köszönhetően megbízok abban, hogy az, amit a partnereim maguk számára akarnak, az jó. Így saját ötleteimet magamnak próbálom megvalósítani.

Bár a gyerekkori ellentmondás feloldására még nincs teljesen kielégítő válaszom, a harminc év során szerzett ismereteim alapján egyre jobban értem nagymamám intelmeit.

Munkatapasztalatot számos helyen szereztem:

• kórházi pszichológusként terápiás munka

• szociális intézmény vezetése

• családterápiás rendelés

• főiskolai előadások óraadóként

• trénercsapatok vezetése, több mint 7000 résztvevő

• tréningrendszerek kialakítása

• 1800 órányi egyéni és team coaching

Piroska Tímea ACC, tréner, coach, felnőttképzési szakértő


Színésznek készült, mégis angol-magyar szakra felvételizett. Az egyetemmel párhuzamosan kóstolt bele junior nyelvtanárként a felnőttképzésbe húsz éve, és ott is ragadt. 2011 óta felnőttképzési szakértő; trénerként, coachként pedig elsősorban olyan nőket támogat, akik zsonglőrködnek a karrier-magánélet-gyerkőcök hármasában és hol önbizalom-növelésre van szükségük, hol döntéshozatal előtt állnak, hol pedig talán épp a félelmeikkel nem tudnak szembenézni. Pro bono munkájában elsősorban pedagógusokat támogat. Life-long-learning függő, minden évben rendszeresen részt vesz módszertani- vagy eszközspecifikus képzéseken itthon és külföldön is, márciustól az Egyesült Királyságban tanul pszichológiát mesterképzésben, coachként pedig az PCC szintű minősítésre készül.

Az Antener Képzési Központ szakmai vezetőjeként büszkesége, hogy 2016 óta minden pályázott évben nyertek az Erasmus+ programban; az idei évben szakmai munkájukat az Európai Bizottság Erasmus+ Akkreditációval ismerte el. Civilben három kislány édesanyja (két zsivány, egy hercegnő).

Az ICF Colours sorozat házigazdája:

Vincze Nikolett, ACC

15 éves szakmai múlttal rendelkezik a politika, média és a sajtókommunikáció világából. Jelenleg coachként, trénerként, kommunikációs készségfejlesztőként és kommunikációs tanácsadóként dolgozik. 2019 és 2020 között az ICF Jószolgálati tagként segítette a professzionális coaching népszerűsítését. 2020 és 2022 között pedig az ICF elnökségében töltött be kincstárnok-titkári szerepet. Szintén 2020-ban megalapította a We Are the stories online platformot, ahol őszinte és inspiráló történetek segítségével támogatja az elakadt élethelyzetben lévő embereket.
Coachként az a meggyőződésem: „Ha a változástól, a fejlődéstől, az önismerettől, vagyis magunktól nem félünk, az nagy dolgokat tud megmozgatni bennünk. Mindegy, hogy milyen titulus van a nevünk után írva.”

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Időpont: 2022.03.03. 17.00-18.30.

Helyszín: zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.