ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachreggeli | Jegyzetelni vagy megjegyezni? – Így dolgozz hatékonyan az adatokkal coachingban!

Dátum: 2021-11-30

Időpont: 11:00

Folytatódik az ICF Coachreggeli sorozata! Rengeteg adattal dolgozik egy coach, de hogyan rögzítsük, tároljuk őket, hogy azt a megfelelő időben elő is tudjuk hívni? Tartsuk fejben mindent, vagy jegyzeteljünk? És ha igen, hogyan? A Coachreggelin ezt a témát járjuk körbe a külön-külön több ezer coaching óra tapasztalattal rendelkező vendégeinkkel: Barnóczki Annamária MCC-vel, Csetneki Csaba PCC-vel és Szabó Gabi MCC-vel. Ők vajon hogy csinálják?

Vendégeink:

Barnóczki Annamária MCC, Akkreditációs Igazgazó

ICF akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. Ezen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. A magas szakmaiságon és etikusságon mellett fontos számomra a tudásmegosztás, ezért folyamatosan részt veszek a coachok képzésében, valamint mentorcoachként támogatom a kollégákat az ACC, PCC és MCC szintű nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.

Csetneki Csaba PCC

Mintegy 20 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a MALÉV-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző szakirányú továbbképzési szakképzettség oklevéllel rendelkezem. Business, team és sport coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

2013 óta vezetem saját független, coaching, tréning és tanácsadás területére szakosodott cégemet. 2014 óta töltök be elnökségi pozíciót a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatában, ahol 2018-20 között a Tagozat elnökeként dolgozhattam, illetve jelenleg leköszönő elnökként az Etikai Bizottság elnökeként támogatom a coaching szakma hazai fejlődését. Aktívan részt veszek a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnökségi munkájában. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem Business és team coach képzése, a Coach Akadémia ACSTH képzése vagy az ICF programjain. Képzett ICF PCC Assessor – nemzetközi vizsgáztató vagyok.

Szabó Gabi MCC,

elkötelezett coach, csoport és team coach. A Watson Coaching és Coach Iskola alapítója. A cselekvésorientált coaching megalkotója. Kiképző pszichodráma vezető és szupervízor. Több egyetem coach képzésének előadója. Sokat tesz azért, hogy az emberek, a szervezetek, a vezetők megismerjék, megértsék és használják a coaching munkát, élvezzék a csoport, csapat és team coaching óriási lehetőségét, erejét.

A házigazda:

Bőtös Balázs ACC, coach, tréner, személyiségfejlesztő

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Vezetőket és szülőket támogatok, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban és eseményeken, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Coachreggelin való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. november 30. (kedd), 11.00 – 13.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.