ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachreggeli | Szegedi Juli, Viniczai Andi: 5+1 ötlet a hatékony szövegíráshoz coachoknak

Dátum: 2020-06-10

Időpont: 09:00

Új szakmai sorozattal bővült tavasszal az ICF Magyar Tagozatának programkínálata. 2020-ban az egyesület 4 szakmai reggelit hirdet meg exkluzívan a tagsága számára.
Az első két alkalmat Nagy-Józsa Dorka ACC tartotta az online jelenlétről áprilisban, a következő workshopot pedig Szegedi Juli és Viniczai Andi vezetésével rendezzük meg a szövegírásról.

5+1 ötlet a hatékony szövegíráshoz coachoknak

Az online térben a szövegeinkkel, posztjainkkal, blogbejegyzéseinkkel tudunk kitűnni az információözönből és tudjuk elérni a már meglévő és potenciális ügyfeleinket. A tartalom, amit oldalainkon mutatunk, virtuális kirakat rólunk, ezzel tudjuk magunkhoz kötni az olvasóinkat. A workshopon tippeket adunk és trükköket mutatunk a hatékony szövegíráshoz.

Szegedi Juli
Pályámat a Magyar Televízióban kezdtem, majd a Magyar Rádió Napközben című élő magazinműsoránál folytattam. Közben folyamatosan írtam, cikkeim az IPM és a Cash Flow magazinban jelentek meg. A rádiózást követően négy éven át voltam a HR Portal újságírója, majd főszerkesztője, így újra az írás lett a fő tevékenységem. Naponta több tucat szöveg fordult meg a kezeim között, jók, még jobbak és segítségre szorulók. Az olvasottsági adatokat folyamatosan figyelve, több éves főszerkesztői tapasztalatomnak köszönhetően már tudom, hogy miért kattintanak egy adott címre és szövegre, mitől lesz olvasott és jól megírt egy cikk. A workshopon ezekben a kérdésekben tudok majd leginkább a segítségedre lenni.

Viniczai Andi
Húsz éve foglalkozom emberekkel és írással. A szakma alapjait a Magyar Televízióban sajátítottam el, majd tanítottam, sajtófőnökként dolgoztam, tréningeket tartottam, és jó ideje az írásból (is) élek. Publikáltam a Nők Lapjában, a Nők Lapja Évszakokban, Gentleman magazinban, a Hamu és Gyémántban, de jelent meg írásom az Évában és a Manager magazinban is. Webes felületeken is találkozhattál a nevemmel, a csaladhalo.hu, NLCafe, wellnescafe.hu és a HR Portal oldalain. Újságíróként mindig is az foglalkoztatott, hogyan lehet egy adatoktól hemzsegő, száraz, szakmai témát megírni úgy, hogy az minél érdekesebb legyen. Hiszek abban, hogy mindenkiből elő lehet csalogatni azt az alkotói kreativitást, ami segít az írásait is egyedivé tenni.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az egyesület tagjainak lehetséges.
Időpont: 2020. június 10. (szerda) 9.00–11.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók az esemény előtt kapják meg
.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.