ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachreggeli | Nagy-Józsa Dorka ACC 1. rész

Dátum: 2020-04-15

Időpont: 09:00

Új szakmai sorozattal bővül az ICF Magyar Tagozatának programkínálata! 2020-ban az egyesület 4 szakmai reggelit hirdet meg exkluzívan a tagsága számára.
Az első két alkalmat Nagy-Józsa Dorka ACC tartja az online jelenlétről. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Mit kell tudni az (online) márkaépítésről?

Mit csináltunk jól, mit rosszul? Mire kell figyelj, mikor márkát építesz? Hogy lehet betörni egy tökéletesen telített(nek hitt) piacra?
Az ország legolvasottabb HR médiafelületének és legprogresszívebb coaching/tréning cégének vezetője, Nagy-Józsa Dorka ACC mesél arról, mit csináltak jól, mit rosszul, mire jó a blog, a Facebook, az Insta, a LinkedIn, a podcast, a videopodcast.
Előadás, interaktív beszélgetés, egész biztosan némi házi feladattal megspékelve. Erre számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk.

Nagy-Józsa Dorka ACC, Y2Y Hungary Kft. ügyvezető, business coach 

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az egyesület tagjainak lehetséges.
Időpont: 2020. április 15. (szerda) 9.00–11.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók április 14-én kapják meg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.