ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachreggeli | Alföldi Kata PCC és Csanádi Péter PCC

Dátum: 2020-12-10

Időpont: 09:00

Hogyan köthet üzletet a coach?

Értékesítési Workshop Coachoknak
III. rész

Folytatódik az ICF Coachreggeli sorozata! Az év negyedik szakmai reggelijét Alföldi Kata PCC és Csanádi Péter PCC tartja a nagyvállalatoknál történő üzletszerzés lehetőségeiről, gyakorlatáról.

Az előadóktól már sokat tanulhattunk év elején, még az online világ előtt, januárban, illetve februárban két értékesítési workshopot is tartottak az érdeklődőknek a MOM Kulturális Központban.

Hogyan köthet üzletet a coach nagyvállalatoknál?

Ebben a témában folytatjuk tovább közös tapasztalat- és tudásmegosztásunkat, ezúttal a magyarországi nagyvállalatokra fókuszálva. Ha érdekes számodra,

  • hogyan működik a beszerzés folyamata?
  • kik hozzák a döntéseket és milyen szempontok alapján?
  • hogyan lehet egy tender eljárást további értékesítési lehetőségbe fordítani?
  • mit lehet tudni a coach poolról, a demo coachingról ebben a környezetben?

akkor szempontokat, ötleteket kaphatsz az ICF Coachreggelin Pétertől és Katától.

Alföldi Kata PCC

Nagyon nehéz pusztán egy szóban megfogalmaznom, hogy mivel foglalkozom. Tréningeket, egyéni és csoportos coachingokat tartok, valamint HR tartalmú projekteket vezetek, vagy közreműködőként megvalósítom a rám bízott feladatokat. Ami mindegyikben azonos, az a fejlődés és a változás. Szeretek „híd” lenni az üzleti és a HR területek között, érzékenyíteni és nyitottá tenni a két oldalt egymás szempontjaira. Arra törekszem, hogy olyan megoldásokat találjak ki és valósítsak meg, amelyek az együttműködés elősegítésével az eredményességhez is hozzájárulnak. Dolgozom IT és üzleti tanácsadással foglalkozó cégeknek, gyártó, nagykereskedő és logisztikai vállalatok felső és középvezetőivel, senior tanácsadókkal, itthon és külföldön egyaránt.
Alkalmazottként és vezetőként 16 évet töltöttem nagyvállalati környezetben, ahol kiváló tanulási lehetőségeim voltak értékesítési, ügyfélszolgálati és HR területeken. Innen kilépve 4 évet éltem külföldön, ahol megtanultam, hogyan lehet az alkalmazotti lét után felépíteni saját, önálló szakmai vállalkozásomat, megvalósítani az általam vágyott életformát és üzleti lehetőségeket teremteni, ha éppen senki nem kopogtat magától az ajtón, hogy „gyere, dolgozz nekünk!” 
Az elmúlt 8 évben a coachning egyre fontosabb része lett a szakmai munkámnak, ezért a Solutionsurfers szakértői csapatának segítségével megszereztem a PCC minősítést. Ha megkérdezem az ügyfeleimet, miért döntöttek mellettem a közös munkát illetően, azt szokták mondani: „jól tudsz tükröt tartani, hasznosak a veled való beszélgetések, építkezem belőlük”. 
Számomra az a legfőbb motiváció, hogy ebben a szituációban mind a ketten, az ügyfél és én is jól érezzük magunkat és a közösen töltött idő értékes legyen számunkra.

Csanádi Péter PCC

Harmincadik éve dolgozom vezetési tanácsadóként, több mint 25 éve trénerként, coachként, projektvezetőként, több mint 20 éves vezetői tapasztalatom van. Társtulajdonosa és ügyvezetője vagyok a Csanádi Csoport Kft.-nek. Tagja vagyok a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége Etikai Bizottságának, képviselem az ICF-et a Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testületében.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2020. december 10. (csütörtök) 9.00–11.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók december 9-én kapják meg.
(Kérjük, regisztrálj 48 órával az esemény előtt, akkor tudjuk garantálni, hogy megkapod a linket)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.