ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coaching Konferencia 2021 – ONLINE!

Dátum: 2021-11-11

Időpont: 09:00

Az idei ICF Coaching Konferenciát 2021. november 11-én ONLINE rendezzük meg, „Kivagyiság vagy VALÓDISÁG?” címmel, témája: a sebezhetőség ereje a fejlesztői kapcsolatban.

A konferencia programja 9:00-17:00-ig tart.

IdőProgram
8:45Érkezés/Csatlakozás
9:00…………………………………………………………..Megnyitó……………………………………………………………
9:15Pál Feri atya: Hogyan legyünk jól? Az önbecsülés – plenáris előadás
10:15Szünet
1. Módszertan terem2. Személyes történetek I. terem – Szupervízió, önreflexió3. Személyes történetek II. terem – Sebezhetőség megmutatása és az
azzal való munka
10:25Eperjesi Amina PCC: Én OK, te OK? – Vagy mégsem? Énhatár feszegetések a coaching térbenDobos Elvira és Örvényesi Rita: „A szó elszáll…” – Sérülékenység a publikációkban: megmutatni magunkat az íráson keresztülNagy Judit PCC: Halálugrás védőháló nélkül? – Kísérletezés sebezhetőségünk felvállalásával
11:25………………..Díjátadó……………………………………..szünet………………………………….Díját………………..
11:30Tóth Krisztián, olimpiai bronzérmes cselgáncsozó: Sebek, örömök, Olimpia – plenáris beszélgetés
12:00ebédszünet
1. Módszertan terem2. Személyes történetek I. – Szupervízió, önreflexió3. Személyes történetek II. – Sebezhetőség megmutatása és az
azzal való munka
12:45KávézóKállay Natália MCC és Madai Kriszta MCC: Coaching szupervízió könnyedén játszva és komolyan tanulvaNémeth-Bite Barbara MCC és van der Meer Gabriella MCC: „Vagyok, aki vagyok”
13:45………………..Díjátadó……………………………………..szünet………………………………….Díját………………..
14:00Szabó Gabi MCC: „A terapeutám nem lehet rákos!” – a coach és az ő antiszerepei Izsák Norbert MCC: Legkedvesebb arcra eséseim és feltápászkodásaim: Mi ellen nem olt(ott) be az MCC?Kávézó
15:00szünet
15:15Simon Renáta, Lélektáncos: A tested nem hazudik – plenáris előadás
16:00Díjkiosztó és zárás
16:30Konferencia zárása
Jegy típusaJegy ára
ICF Magyar Tagozata tagok10 000 Ft
MCSZ-tagok / Tréneri Edzőtábor Egyesület tagjai20 000 Ft
Coachképzésen résztvevő20 000 Ft
Normál ár25 000 Ft
A részvételi díjak bruttóban értendők (0% áfa)

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

A Konferencia workshopjain (7db) való részvételért 1-1 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár, vagyis a nap folyamán összesen 3 CCE pont gyűjthető (hiszen párhuzamosan futnak a workshopok).

A regisztráció november 9. kedd estig lehetséges! Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Helyszín: Zoom meeting

A Zoom meetingre a linket a regisztrálók november 10-én kapják meg.

A konferencia támogatói:

Antener Kft., Ascon Consulting Kft., Budapesti Metropolitan Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Pünkösdi Teológiai Főiskola, Soft Skill Akadémia, SZTE GTK Business Coach Szakirányú továbbképzés, Z-Press Kiadó

Nézd meg támogatóink bemutatkozó videóit!

Antener Kft.:

Ascon Consulting Kft.:

Budapesti Metropolitan Egyetem:

Pécsi Tudományegyetem:

Pünkösdi Teológiai Főiskola:

Soft Skill Akadémia:

Ajándék minden résztvevőnek

A rendezvény résztvevői a részvételi díj befizetését követően fejenként egy 5000 forintos kedvezmény kupont kapnak ajándékba az ICF Magyar Tagozata (3000 Ft) és a Z-Press Kiadó (2000 Ft) jóvoltából. A kupon 15.000 forintos vásárlás esetén egyszer használható fel, a Z-Press Kiadó oldalán található termékekre. A kupont a Z-Press Kiadó e-mailben küldi ki a résztvevőknek, ami a konferenciát követően egy hétig érvényes.

A részletes program:

9:15 Pál Feri atya: Hogyan legyünk jól? Az önbecsülés

Szabadság, döntés, eredményesség, elégedettség folyamata. Három emberből kettő akkor sincs jól, ha a dolgai úgy alakulnak, ahogy akarta. Miért?

Az elégedettség három kulcsa; értékekhez kapcsolódás, elkötelezettség, hála. Mit tehetünk az elégedettségért? A rugalmas személyiség. Elégedettség és motiváltság együtt is lehetséges? A növekedés motiváltság.

Az önbecsülés és az érzelmi intelligencia. Önbecsülés és önértékelés. Önbecsülés fejlesztésének lehetőségei, módjai. Önbecsülés és realitás. Önbecsülés és fejlődőképesség. Önbecsülés és együttműködés. Önbecsülés és eredményesség.

Pál Feri atya

Fiatalkorától aktív sportoló, a Budapesti Vasas főállású sportolója, válogatott kerettag volt. 1987-ben felnőtt magyar magasugró bajnok lett.
1996. június 15-én szentelték pappá Esztergomban. Szentelése után előbb káplánként szolgált Terézvárosban, majd Rákoskeresztúron, 2002-től pedig az óbudai Kövi Szűz Mária-plébániatemplom lelkipásztora volt. 2011. augusztus 1-jétől az angyalföldi Szent Mihály-templom helyettes plébánosa. 2015–2017 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának egyetemi lelkésze volt. 2005-től a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet munkatársa. 2016-ban érseki tanácsossá nevezte ki Erdő Péter érsek.


11:30 Tóth Krisztián: Sebek, örömök, Olimpia

A coaching folyamatok eredményességének és pozitív hatásának a bemutatása az egész szakmaiság egyik sarokköve. Vannak kétkedők és vannak olyanok, akik ROI számításokkal tudják bemutatni a változást. 

Általában véve egy coaching folyamat eredményességét és sikerességét az ügyfél, az ügyfél környezete és a coach láthatja közelről, a külvilág számára ez – emblematikus példáktól eltekintve (Bill Campbell, többek között Steve Jobs coacha volt), – rejtve marad. Természetes is ez így, hiszen azok az információk: változások, döntések, eredmények nem a szélesebb közönségnek szólnak.

Különleges esetek azonban az olyan rendkívüli sportteljesítmények, amikor egy sportoló, vagy egy csapat eredménye mögött a mentális felkészítésüket támogató szakemberek, coachok is állnak. Ekkor az eredmény mindig látható, amit a média figyelme hosszan fenntarthat.

Egy ilyen történetet szeretnénk nektek bemutatni. Annamária arról is kérdezi majd Krisztiánt és Tamást, mennyire mezítelen ma egy világklasszis sportoló az életét tekintve? Hogyan lehet kezelni a kirakatban létet? Hogyan lehet kezelni az elvárásokat, feszültséget, félelmet, fáradtságot, győzelmet, az öröm könnyeit, a médiát… Hogyan dolgoztak együtt a felkészülési folyamatban? Hogyan hat a coachra a győzelem és hogyan a kudarc?

Tóth Krisztián, olimpiai bronzérmes cselgáncsozó

21 éve judózom. A legjobb eredményeim a tokiói olimpiai bronzérem, VB és EB ezüstérem, utánpótlás VB és EB aranyérem. Úgy gondolom, hogy a judo tett azzá, ami ma vagyok. Természetesen ebben a családom és az edzőim rengeteget segítettek. Csömörön élünk a feleségemmel és a kisfiammal, várjuk a második gyermekünket. A következő nagy kihívás számomra a párizsi olimpia.

Járdán Tamás, MCC, stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach

Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA diplomáját pedig a Buckinghamshire New University-n szerezte. 2005-ben kezdett el coachként dolgozni, a projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coaching területén. Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos judomester.
„A coaching by drawing™ módszer Hogyan indíts el változást egy rajzzal” című könyv ötletgazdája. Szakmailag az izgatja, hogy rendkívüli teljesítmény felé segítse ügyfeleit: vállalatvezetőket, vezetői csapatokat, világversenyekre készülő sportolókat, magukat elveszettnek érző embereket, jelentős változás előtt állókat és életkori krízissel vagy egyéb démonokkal viaskodókat. Szereti aktivizálni, energizálni, felpörgetni ügyfeleit, és imádja, ha a coaching ülésen ott van egy flipchart néhány filccel.

A beszélgetés moderátora: Barnóczki Annamária MCC, Akkreditációs Igazgazó

ICF akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. Ezen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. A magas szakmaiságon és etikusságon mellett fontos számomra a tudásmegosztás, ezért folyamatosan részt veszek a coachok képzésében, valamint mentorcoachként támogatom a kollégákat az ACC, PCC és MCC szintű nemzetközi akkreditációban való felkészülésben.


15:15 Simon Renáta: A tested nem hazudik

„Szegény ember az, akinek csak annyi mondanivalója van, amit szavakkal el tud mondani.” Mi van akkor, ha nem tudsz elbújni a saját szavaid mögé? Magad elöl sem…?A nonverbális kommunikáció egy nagyon színes és gazdag nyelv, amit mindannyian használunk minden nap. Ha tudunk róla, ha nem. Reni programjában segít a résztvevőknek belekerülni a saját testükbe. Tudatosítani az aktuális érzelmeiket, megérezni a fizikalitásukat. Mindezt szavak nélkül. Mi a jelen pillanat? Mi a domináns érzésed? Benne vagy egyáltalán a testedben? Reni az a pontot keresi veled együtt, ahol a tested kommunikál veled, ahol meghallod a saját belső hangod, a mozgás, és a tudatosítás eszközén keresztül.

Simon Renáta, Lélektáncos

29 éve tánccal, mozgással foglalkozom. Hivatásos táncművészként voltam a Győri Balett , a Svéd Királyi Balett táncosa, illetve évekig dolgoztam szabadúszó táncosként itthon és külföldön is. 5 éve kezdtem el olyan tréningeket, programokat tartani, ahol az önismeret és önkifejezés eszközeként a mozgást használom. Végtelenül hiszek a test memóriájában, az intelligenciájában, mert szerencsére a testünk nem hazudik. Igy nagyon tiszta kommunkiációs forrás, ha megtanulunk a jelzéseire figyelni. A 3 fő szempont amivel dolgozom ezeken a programokon : a figyelem, a jelenlét, és a tudatosság / tudatosítás.


Módszertan terem

10:25 Eperjesi Amina PCC: Én OK, te OK? – Vagy mégsem? Énhatár feszegetések a coaching térben

Sokszor halljuk és talán coachként még többet hangoztatjuk az én-határok fogalmát, fontosságát, a határsértés témáját az ügyfeleinknél. De hogy vagyok én magam – mint coach, mint ember – a saját én-határaimmal? Hogyan tudom meghatározni és a gyakorlatban a coaching során érzékelni azokat a segítés égisze alatt megkötött partnerségben? Felismerem-e és ha ingen honnan ismerem fel, ha valami elbillen ebben az egyensúlyban? Mik hatnak rá? Hogyan, mivel idézem vajon elő én magam ezt az elbillenést, miközben partnerségre szerződöm?

Sokféle eszközt lehet megnevezni, amiket ebben a témában segítségül hívhatunk. Én kiemelten a Tranzakció Analízisből ismert Életpozíciók vagy OK Keret néven ismert modell felhasználásával szeretnék – elsősorban személyes példákon keresztül – reflektálni a saját tapasztalataimra és titeket is erre a közös gondolkodásra és reflexióra invitálnálak.

Az ELTE nyelvtanári szakán végeztem, de ha visszagondolok már tanárként is fontos volt nekem, hogy hogyan tudom minnél inkább bevonni a diákot a saját tanulási folyamatába. 2OO9 óta dolgozom trénerként, coachként, mentorként és ma már szupervízorként is. Minden munkám középpontjában két (vagy több) ember találkozik egymással. Ez néha könyebb, néha pokolian nehéz, de mindig alázatra hív.
Jelenleg a Gordon & TA coach képzésén tanítok, PCC minősítéssel rendelkezem és haladok az MCC felé vezető úton. Az ICF akkreditációs csapatában tevékenykedve és az EASC (European Association of Supervision and Coaching) elnökhelyetteseként is igyekszem a szupervízió és a coaching magas szakmai minőségét szolgálni és ezeket minnél többek számára elérhetővé tenni.


12:45 Kávézó

Az online kávézó a kapcsolódások tere. Térj be hozzánk, találkozz barátokkal, ismerős és kevésbé ismerős kollégákkal!
Saját kedvenc kávéddal csatlakozhatsz a kötetlen szakmai beszélgetésekhez. Kíváncsian várjuk a találkozást!


14:00 Szabó Gabi MCC: „A terapeutám nem lehet rákos!” – a coach és az ő antiszerepei

Moreno, a csoportpszichoterápia és a pszichodráma atyja, megfigyelt egy jelenséget. A csoportjában Barbara, aki szép és kedves nő volt, mindíg a jó szerepeket kapta. A párja, George panaszkodott, hogy otthon Barbara egy hárpia, veszekedős és agresszív. Moreno onnantól a rossz szerepeket osztotta Barbarára és az egyensúly helyreállt, a hétköznapok ismét békések lettek. Ezt a jelenséget Moreno Barbara effektusnak nevezte el. Vajon coachként megengedjük magunknak a nem konstruktív szerepeket? Tudunk indulatosak lenni, erős érzésekkel, bizonytalanságot, kiszolgáltatottságot megélni? És ha megéljük, mit kezdünk vele? Max Clayton, ausztrál terapeuta, tanított egy szerepelméletet. Egy szerep modellt, ami egyszerű, gyors, tiszta önreflexiót szolgál. A workshopon közösen kutatjuk az antiszerepeinket, és megtanuljuk Max Clayton szerep modelljét. Ezzel a saját és az ügyfelünk szereprepertoárját gazdagítjuk. Moreno szerint a beszűkült szerepek, “konzevként” működnek, például ha csak a segítő szerepeinket működtetjük, és a sebezhetőségünket elrejtjük.
Pedig a coaching munka az életerőt-életörömöt szolgálja magunknak és az ügyfeleinknek is.
A terapeutám megbetegedett, felvállalta, meggyógyult – ezzel is tanított engem.

Szabó Gabi MCC,elkötelezett coach, csoport és team coach. A Watson Coaching és Coach Iskola alapítója. A cselekvésorientált coaching megalkotója. Kiképző pszichodráma vezető és szupervízor. Több egyetem coach képzésének előadója. Sokat tesz azért, hogy az emberek, a szervezetek, a vezetők megismerjék, megértsék és használják a coaching munkát, élvezzék a csoport, csapat és team coaching óriási lehetőségét, erejét.

Személyes történetek I. terem –

Szupervízió, önreflexió

10: 25 Dobos Elvira és Örvényesi Rita: “A szó elszáll…” – Sérülékenység a publikációkban: megmutatni magunkat az íráson keresztül

Amikor valaki coachként cikket, könyvet ír, azt vállalja, hogy saját tudásából és önmagából mutat meg egy szeletet. Sokak számára nehéz felvállalni az írást, mert tartanak mások véleményétől, értékítéletétől, kritikájától, amiben ott van a sérülés lehetősége.

A workshopon azon dolgozunk, hogy miként küzdjünk meg a félelmeinkkel szakcikkek szerzőiként, hogyan vállaljuk fel sebezhetőségünket, illetve miként tudjuk a szakmai írásainkat olyan magas színvonalúvá tenni, hogy bárhol megállja a helyét.

Mindehhez adjuk a saját szerkesztői, szerzői tapasztalatunkat és coach-tudásunkat.

A résztvevők választ kaphatnak azokra a kérdésekre is, hogy:

• Mire jó a szakmai publikáció?
• Mit mutatok meg magamból, ha írok?
• Kinek és mit szeretnék adni az írásommal?
• Mit adhat nekem az írás, és mit veszíthetek?
• Kinek írok: magamnak, a szakmának, vagy a téma iránt érdeklődő szűkebb, vagy széles olvasóközönségnek?
• Hogyan válasszak témát?
• Mi legyen az írásom műfaja? Milyen terjedelmű szöveget írjak?
• Hol publikáljak?
• Hogyan és hol keressek releváns szakirodalmat? Miért fontosak a hivatkozások?
• Mitől lesz érdekes az írásom?
• Miért jó egy külső szem?

Diplomás coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. A MyPro Consulting és a MyPro Solutions alapító társtulajdonosa. A Magyar Coachszemle alapítója, társtulajdonosa. A Magyar Családterápiás Egyesület tagja. 2016-tól a Magyar Coach Egyesület elnöke, és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének általános alelnöke.

Okleveles coach, kommunikációs szakértő és marketing szakember, Learning & Development fejlesztési szakértő, a METU Business és Teamcoach képzés óraadó oktatója.
A 2017-ig Magyar Coach Egyesület média-tanácsadója, 2017-2018 között az ICF Magyar Tagozatának kommunikációs és programigazgatója, 2018-ban a PWA – Sikeres Nőkért Egyesület mentora.


12:45 Kállay Natália MCC és Madai Kriszta MCC: Coaching szupervízió könnyedén játszva és komolyan tanulva

A szupervízió legnagyobb ereje a coachok reflektív gyakorlatban való tartásában és az önmagunkkal való jól bánás gyakorlatában van. Arra invitáljuk coach társainkat, hogy ebben a térben töltsenek velünk együtt el időt. A fő vezérszálak: könnyedség, játékosság és önreflexió. Kíváncsisággal várjuk, hogy a közös térben milyen tanulságok, kérdések, felismerések fognak megjelenni, és mit fogunk tanulni egymástól.

Kállay Natália, MCC – Executive és business coach 

2008 óta dolgozik kis-, közepes és nagyvállalatokban, start-upokkal és alapítványoknál, egyéni üléseken és csoportokkal és teamekkel. Munkája során elsősorban a megoldásközpontú coachingot alkalmazza kisebb és nagyobb volumenű szervezeti változási folyamatok támogatására. Üzleti kommunikáció tréneri háttérrel, és 100 fős szervezet szakmai igazgatói vezetői tapasztalatával kezdett el a coachinggal foglalkozni.

Madai Kriszta, MCC – Executive és wellbeing coach, diplomás szupervízor, coachképző

Egyetemi és privát, hazai és nemzetközi coach- és szupervizor képzések társoktatója. Az ECVision coaching és szupervízió európai kompetenciaprofiljának társkidolgozója. Nagyvállalati vezetőfejlesztő tréningek, egyéni és team coaching, illetve szupervíziós folyamatok vezetője.„Több mint 10 éve találkozom nap mint nap emberekkel és beszélgetek velük egyéni, csoportos és team keretekben. Több mint 10 éve nyűgöz le minden nap az emberi találkozásokban rejlő tanulás, energia, erő és gyógyulás lehetősége. És több mint 10 éve dolgozom azon szakemberként, hogy minél inkább készen álljak arra, hogy a legoptimálisabb teret tudjam a beszélgetőtársakkal együtt megteremteni arra, hogy ezeket az előremozdító erőket az ügyfelek vágyott jövőjük megteremtésére tudják fordítani.”


14:00 Izsák Norbert MCC: Legkedvesebb arcra eséseim és feltápászkodásaim: Mi ellen nem olt(ott) be az MCC?

Szűk tanítványi körben tartottam egy workshopot arról, hogy “Mire nem jó az MCC?” Meglepett, hogy gyakorló kollégáknak mennyit adott, hogy nyíltan beszéltem az MCC-ség mellett is előforduló kudarcaimról, a professzionális énemmel együttműködő személyes énem gyerekkor-feldolgozásából, kettejük kölcsönhatásáról, illetve arról, hogyan dolgozom tudatosan és intuitívan is az “öngyógyításon” – valamint hogyan változik ennek következtében a munkamódszerem, az életvitelem és az élet-megtapasztalásom. Ez az én sebezhetőségem, amit most ezen a workshopon is megmutatok.

Izsák Norbert PhD MCC
coachtréner, mentor coach
A PTF Coaching Tanszékének vezetője, a Business coach és a Keresztény szemléletű coach- és vezetőképzések vezetője. Mindkét főiskolai képzést a legmagasabb (ACTP) szinten akkreditálta az ICF, az EMCC pedig Senior Practitioner szinten. Rendszeresen ad elő nemzetközi konferenciákon, több önálló kötet szerzője. Az ICF PCC assessora magyar, angol és francia nyelveken.

Személyes történetek II. terem –

Sebezhetőség megmutatása

és az azzal való munka

10:25 Nagy Judit PCC: Halálugrás védőháló nélkül? – Kísérletezés sebezhetőségünk felvállalásával

Te mersz ugrani?
“A kiszolgáltatottság fájdalmas felismerése a lelkemig hatolt.”- írom Ébredéseim című önismereti könyvemben – amely meghatározza coach identitásomat – azt a pillanatot, amikor a kómából ébredve rádöbbenek, hogy gépek tartanak életben és csak a gondolataimra van ráhatásom. Csak? Ennek a traumának a feldolgozása közben számtalanszor szemben találtam magamat a sebezhetőségemmel, csakúgy, mint egyes coaching folyamataim egy-egy mozzanatában.
A könyvem két rövid részletét párhuzamba állítom két coaching folyamatom egy-egy szituációjával, amelyben coachként úgy éltem meg a sebezhetőségemet, mint egy halálugrást védőháló nélkül. Helyzetek, amelyekben bátorságból-félelem, magabiztosságból – leleplezettség, tiszteletből – szégyen születhet. A programon arra keresheted egyéni válaszodat, hogyan lehet, kell-e ezeken fordítani? Ránézhetsz személyes határaidra, esetleges dilemmáidra, attitűdödre egyes ICF kompetenciák és az esetek mentén. Önreflexiós munkára számíthatsz, amelyben ott a lehetőség, hogy találkozz tükörképed VALÓDISÁGÁVAL. Ugrassz velem?

Nagy Judit PCC coach, tréner, kommunikációs mentor. Kíváncsi és kísérletező. Több, mint 15 éves televíziós és kommunikációs tapasztalattal, egyedi, kreatív módszerekkel támogatja ügyfeleit személyiségük, vezetői- és kommunikációs kompetenciáik fejlesztésében egyéni és csoportos folyamatokban.
A METU és a CoachAkadémia coachképző oktatója, a Vagány Vezetők Program egyik coacha, önkéntes coach a HiSchool fiatalokat támogató szakmai közösségben.
Nyilvános szereplésekre és TED előadásokra készít fel, a lámpaláz kezelésének technikáját is tanítja.
Ébredéseim címmel önismereti útjáról írt könyvet.
Személyes fejlődését a szakmai képzések, szupervíziók, a házassága és egy kiskamasz biztosítja. Töltekezni a természetben szokott. A sport elengedhetetlen része az életének csakúgy, mint a zene és a jó minőségű csokoládé.


12:45 Németh-Bite Barbara MCC és van der Meer Gabriella MCC: „Vagyok, aki vagyok”

Önreflexió akváriumban: ha csatlakoztok hozzánk, arra számíthattok, hogy kendőzetlenül mesélünk, beszélgetünk a saját sebezhetőségünk megjelenéséről coachingjainkban, ebben a megváltozott világban. Hogyan hatott ránk és ezzel együtt az ügyfélell való kapcsolatunkra a sok változás? Mit kezdtünk azzal, ahogy éreztük magunkat? Mennyit láttatunk ebből és azt hogyan tettük? Mennyire terhelték ezeket az élményeket a saját szorongásaink (igen, nekünk voltak ilyenek is)? Hogyan lett egyszerre öröm és teher a pandémia kitörésével szinte egy időben érkező MCC minősítésünkről szóló hír? Szándékunk szerint 4 dimenziós struktúra mentén, a közös tanulás vágyával beszélgetnénk egymással és veletek, többek között a fenti kérdésekről. Csak az jöjjön, aki bírja, aki tudja, hogy végig csinálja.

Németh Bite Barabara MCC és van der Meer Gabi MCC jó ideje fej fej mellett, sokszor vállvetve lavírozunk a szakmában, mindketten különböző módszertani hátterünkkel, ugyanakkor akkreditáltságtól függetlenül, folyamatosan törekedve a magas szakmai minőségre, saját egyensúlyunk megőrzésére, és az ügyféllel valóságosan partneri kapcsolat fenntartására….

… A folyamatos önképzés és önreflexió mindkettőnk meghatározó mozgató rugója, ez is része annak, hogy együtt fogunk a kulisszáink mögé nézni, és ‘akváriumban’, önreflektív módon beszélni arról, hogy mi hogy vagyunk a saját sebezhetőségünkkel egy minden tekintetben megváltozott helyzetben.


14:00 Kávézó

Az online kávézó a kapcsolódások tere. Térj be hozzánk, találkozz barátokkal, ismerős és kevésbé ismerős kollégákkal!
Saját kedvenc kávéddal csatlakozhatsz a kötetlen szakmai beszélgetésekhez. Kíváncsian várjuk a találkozást!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.