ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Nagy Judit PCC

Dátum: 2021-10-20

Időpont: 10:00

Saját hangom a coachingban – hogyan integrálhatom más szakmai területeken szerzett tapasztalataimat

„Maga az az operaénekes a házban?” Kérdezte egy héttel költözésünk után a szomszédunk a kapuban, amikor épp az éjszakai híradóból értem haza. Egy darabig nem áriáztam a kádban…
Lehetnék operaénekes, színész, tanár, csokoládékészítő. Hosszabb ideig szerkesztő-műsorvezető voltam a Magyar Televízióban.
A coaching életállomásaim szintézise. Amikor karriert váltottam, mindent el akartam felejteni és valami egészen mást csinálni. A barátnőm megkérdezte: „Miért akarsz mindent kikukázni?”
Eltűnődtem a kérdésén, és aztán bekerült a csokoládé, a zene, a vers is a coaching folyamataimba.

Ezen az élmény alapú találkozáson kísérletezésre hívlak Benneteket. Arra szeretnélek inspirálni, hogy szünet, ritmus, tempó, hangsúly, dallam segítségével fedezzétek fel:
Milyen egyedi erőforrásaitok vannak, mint coach?
Ezek hogyan járulhatnak hozzá „saját hangotok” árnyalásához?
Hogyan használhatóak kreatív eszközök a coachingban?
Górcső alá vesszük az értő figyelem és a hallgatás kompetenciáját, valamint a változáshoz való viszonyunkat a zene, irodalom és történetmesélés segítségével.

Előadó: Nagy Judit PCC

2013-tól coachként, trénerként, kommunikációs mentorként és előadóként tevékenykedem. Egyéni és csoportos folyamatokat is viszek.
Részt vettem Talent- és vezetőfejlesztő programok kidolgozásában és megvalósításában, stratégiaalkotó folyamatokban és szervezeti változáskezelésben.
A coaching életállomásaim szintézise. Hosszú önismereti út előzte meg ezt a stációt, amiről 2017-ben Ébredéseim című könyvemben írtam.
Sokszínűek vagyunk. Tanulmányaim során számos coaching irányzattal megismerkedtem, hogy többféle módszerrel és eszköztárral tudjam támogatni ügyfeleimet. Működésem legfőbb jellemzője a Gestalt technika.
Hangképzéstől beszéd- és előadás technikán át, az előadásmód és előadói stílus fejlesztésével is foglalkozom. Nyilvános szereplésekre és TED előadásokra készítem fel a vezetőket, előadókat. 2013-ban magam is előadtam a TedXSomlóiWomen rendezvényen. A lámpaláz kezelés egy speciális technikáját is tanítom.

A CoachAkadémia akkreditált coachképző oktatója és ACC folyamatok mentora vagyok.
Hiszek a jófajta kapcsolódások teremtő erejében, ezért örömmel önkénteskedem coachként a HiSchool csapatában (középiskolások tudatos pályaválasztásának támogatása) és a Női Váltó változást támogató programjain.
Személyes fejlődésemet, a folyamatos továbbképzések és egy kiskamasz biztosítja görbe tükreivel. Férjem több, mint 20 éve támogat nemcsak a jóban. A természetben tudok a legjobban feltöltődni. Edzővel úszom, így gyakran vagyok magam is komfort zónán kívül. Sokszor bűnözöm. Bűntársam mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. október 20. (szerda), 10.00 – 12.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.