ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Juhász Erika PCC, ACTC

Dátum: 2023-09-28

Időpont: 17:00

Fókuszban az egyediség

A karriercoaching segíti az ügyfelet abban, hogy nagyobb tudatossággal, felelősséggel legyen jelen saját szakmai életének alakításában. Ehhez elengedhetetlen, hogy feltárja a karrier állomások eseményeit, eredményeit, saját erősségeit, érdeklődését, azaz önéletrajzát. A ki vagyok én és hogyan váltam azzá, aki vagyok kérdésekre adott válasz az önéletrajzi narratíva esszenciája. Fontos tehát, hogyan szövi az egyén karrierjének eseményeit történetté, mit tekint szakmai fordulópontnak, jelentős változásnak, döntéseknek. A narratíva megléte, megalkotása, tudatosítása megkerülhetetlen ahhoz, hogy az egyén kapcsolódni tudjon saját életéhez, melynek szerzője, elbeszélője, főszereplője is ő maga. A szakmai állomások “adatokat” rejtenek, melyekhez az egyén sokszor nem fér hozzá, és amelyek megtalálása, rendszerezése, ötvözése segíti saját egyediségének meghatározásában. Coachként ebben tudunk támogatást nyújtani.

A program során kipróbáljuk az irodalomterápiás módszertant, egyéni, páros és kiscsoportos feladatokban pedig eszközöket a saját USP (unique seeling point) meghatározására. A program, többek között a tudatos jelenlét, az aktív figyelem, a tudatosság előmozdítása kompetenciákat helyezi fókuszba.

Az előadó:

Juhász Erika PCC, ACTC

Mielőtt coach lettem több mint 25 évig dolgoztam fejvadászként. Több ezer állásinterjút és karrierbeszélgetést vezettem, azaz ennyi szakmai történetet hallottam. Mindig kíváncsivá tett az ember és foglalkoztatott a története. Vezetés-szervezés szakközgazdászként talán ezért végeztem el az irodalomterápiát a pécsi tudományegyetemen és tanultam alkotó-fejlesztő meseterápiát is. Fejlesztettem és tartottam továbbképzést generációs témában pedagógusoknak. Vezettem irodalomterápiás csoportokat nőknek, pályakezdőknek.Karrier műhelyt indítottam felsőoktatási szakkollégiumban egyetemistáknak. Szakmai hátteremből fakadóan coachként is gyakran foglalkozom karrierhez kapcsolódó dilemmákkal, így pl. a szakmai identitás, az énmárka, a szervezeten belüli láthatóság, az elakadás, az újrakezdés, a karrierátmenet, vagy a változáskezelés témákkal.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Az ICF Kompetenciafórum rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.09.28. 17:00-19:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Rekettye terem

Találkozzunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.