ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Ferencsák Tímea ACC

Dátum: 2021-05-12

Időpont: 17:00

Business coaching az agilitásban
Mit jelent az agilitás & az agilis átalakulás? Melyek az agilis csapatok jellemzői? Hogyan segítheti a business coach és a coaching a transzformálódó csapatokat? Mit tehet a coach szemléletű vezető a csapat jól-létéért, a sikeres átalakulásért?

Ferencsák Tímea
Jogász, közgazdász, coach és coach szemléletű vezető IT területen, multinacionális környezetben. Munkája során agilis csapatok támogatásával is foglalkozik. Kiemelten fontos számára, hogy a vezetők értsék, mi a szerepük az agilis transzformációban, a kultúraváltásban, hogyan tudják ebben támogatni az egyéneket és a csapatokat.
Funkcionális munkája mellett több éve felel vezetőfejlesztési programokért is. 2017 óta foglalkozik coachinggal: egyéni, csoport és csapat coachinggal, külső és belső coachként egyaránt.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. május 12. (szerda), 17.00 – 19.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.