ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF CoachKlub: Érsek Gizella – Coaching folyamatok eredményességének mérése a szervezeten belül

Dátum: 2017-02-23

Időpont: 17:30

Coaching folyamatok eredményességének mérése a szervezeten belül

 

A coaching minden esetben befektetés, mind a coach, mind a coachee, és amennyiben egy szervezet is jelen van megbízóként, a szervezet részéről is, és minden szinten szükség van annak visszajelzésére/ tudatosítására, hogy a befektetett erőforrások az elérendő célokat támogatva lettek-e felhasználva. Ennek elemzése egyéni folyamatok szintjén is izgalmas kérdés, ez alkalommal viszont a . Különböző koncepciók, néhány modell, valamint saját gyakorlatunk és tapasztalataink segítségével szeretnénk körbejárni ennek a témának a sarok köveit, kihívásait, és érdekességeit, a résztvevőkkel való közös munka keretében.

 

A workshop keretein belül többek közt a következő kérdésekkel foglalkozunk majd:

Hogyan közelíthetjük meg a szervezeti szintű mérések kérdését?

Milyen szinten, és miféle méréseket alkalmazhatunk?

Mire van szükség, hogy a méréseink felhasználható információkat hozzanak?

Hogyan használhatók az eredmények a szervezeten belüli (coaching) folyamatok és gyakorlatok fejlesztésére?

 

Érsek Gizella több mint 10 éve dolgozik a HR területén, 2012-től az Ericsson R&D szervezetének képzésfejlesztésért felelős vezetője. Pszichológusként végzett, munka- és szervezetpszichológia szakirányon, mely nagyban meghatározza szemléletét. Jelenlegi pozíciójában a magyarországi R&D szervezet képzési, valamint tehetség-, vezető- és szervezetfejlesztési területeiért felel.

6 éve foglalkozik tranzakcióanalízissel, 4 éve coachinggal. 2015 óta koordinálja a belső coachcsapat munkáját. Belső coachként maga is rendszeresen részt vesz egyéni és csoportos coachingfolyamatokban.

 

Büszke arra, hogy a Magyarországon kidolgozott coachingstratégiával úttörők a globális szervezetben, és munkájuk eredményeként a coaching mint fejlesztőeszköz mára fontos és nélkülözhetetlen eleme a fejlesztési programoknak és a szervezet általános működésének. Nagy örömmel tölti el, hogy az ICF Magyarországi Szervezete eredményeiket elismerte, és 2015-ben elnyerték „Az év coachingszemléletű szervezete” díjat, 2016-ban pedig a globális megmérettetésben a döntősök közé kerültek.

Hisz abban, hogy a legjobb pillanat a változásra a ’most’, és ha ugyanez megfogalmazódik a másik oldalon is, az valami nagyszerű dolog kezdete.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. február 23. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.