ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Dr. Izsák Norbert PhD, MCC

Dátum: 2024-10-03

Időpont: 17:00

Hogyan (ne) építs brandet coachként?

Egyre több vállalkozás célozza meg a segítő szakembereket, hogy marketingstratégiát, brandépítést nyújtson nekik. Ezek egy része nagyszerű, okos tanácsokat ad, miközben fennáll a kockázata annak, hogy egy kaptafára épülő honlapok, „üzenetek”, kommunikációs folyamok árasztják el a netet. És a kérdés továbbra is fennmarad: hogyan különböztessem meg magam? A workshopon csokorba szedem a legnépszerűbb tanácsokat, folyamatokat, majd elmondom, mikor hogyan lehetnek ezek hasznosak, mikor kontraproduktívak, és azt is világossá teszem, milyen folyamatokat nem lehet megspórolni ahhoz, hogy tényleg azt és úgy csinálhassuk, amit és ahogyan szeretnénk. Menet közben persze Te is dolgozni fogsz, például definiálod, számodra mi tesz vonzóvá egy brandet vagy hogyan épül fel benned a bizalom valaki szakmaisága iránt.

Olyan kérdések mentén dolgozunk majd, mint:

  • Kinek mit jelent a brand?
  • Ki mi alapján fordul bizalmi kapcsolatot igénylő segítőhöz?
  • Kinek mit jelent a hitelesség? Az hogyan épül?
  • Saját hiteles hangom megtalálása/megteremtése

Az előadó:

Dr. Izsák Norbert PhD, MCC

Coach-tréner, mentor-coach és coach-szupervizor

Főiskolai docens, Magyarország első Coaching Tanszékének alapítója, két Level 2 képzés igazgatója. Korábban a Pince Művek tulajdonosaként bormarketing-stratéga és borbrandépítő, még korábban a HVG újságírója, szerkesztője (2000-2010). Az ICF-ben ACC, PCC és MCC assessor angol, francia és magyar nyelveken. Több önálló kötet szerzője, hazai és nemzetközi szakmai konferenciák gyakori előadója. Több egyetemen vendégelőadó, a hazai szakmai szervezet Tanácsadó Testületének és Akkreditációs Bizottságának tagja. Egy időben sokat podcastolt, coaching témákban tévésorozatot rögzített, ezek youtube csatornáján elérhetők.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

A rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2024.10.03. 17:00-19:00

Helyszín: Budapest, szervezés alatt

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.