ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Babos Éva

Dátum: 2021-12-01

Időpont: 10:00

Motiváció alapú, személyre szabott coaching a Thomas elemzések segítségével

Gondolkodtál már azon, hogy mire van szükség, hogy a coaching sikeres legyen? 

Sokszor a szuper technikák bevetése előtt,- mint a rapport kiépítése, az értő figyelem, vagy a jól megfogalmazott kérdések-,  jó lenne, ha pontosan értenénk, hogy kivel is állunk- ülünk -szemben, hogy már az első perctől kezdve az Ő nyelvén beszélve, személyre szabottan tudjunk vele kommunikálni és ami még fontosabb, pontosan értsük a viselkedésének okait,  motivációit.

Már több mint húsz éve figyelem a fejlesztési folyamatok sikerét ebből az aspektusból.

Hogyan emelhetjük a coaching színvonalát, a fejlesztés pontosságát, hatékonyságát ?

Olyan jellemzők mérésével, mint a kompetenciák, érzelmi intelligencia vagy a csapatban betöltött szerep, az elemzések segítenek tisztább képet alkotni a fejlesztendő személyről. Az elemzések egyik fő különlegessége, hogy objektív, tudományos és mérhető adatok biztosítására tervezték, így képessé teszi a coachokat a megalapozott fejlesztési program gyors kialakítására. A riportok betekintést nyújtanak a személy viselkedésébe, motivációiba, kommunikációs stílusába, kompetenciáiba, nyomás alatti viselkedésébe, az érzelmi intelligenciájának szegmenseibe, csapatban betöltött szerepébe, térképet adva a coach szakember kezébe a személyre szóló fejlesztéshez. A Thomas elemzései az erősségekre fókuszálnak, a riportok pozitív megfogalmazásának köszönhetően nem szülnek ellenállást, segítenek a beszélgetéseket mélyebb szintre vinni, a bizalmat növelni. 

A bemutató program során arra törekszem, hogy a résztvevők  saját élményt is megélhessenek, így ingyenes PPA elemzést biztosítunk, de bepillantást adok  a Thomas teljes elemzés portfóliójába, úgy mint:

  • Thomas PPA (DISC alapú) személy kompetenciaelemzés: A PPA nyolc fő elem mentén mutatja meg az egyén magatartási preferenciáit (erősségeit): valamint azt is, hogy hogyan reagál a munkahelyi helyzetekben, és hogyan módosítja viselkedését nyomás alatt. 
  • Csapatelemzés: A riport által világossá válik, hogy hogyan lesz képes együtt dolgozni a csoport többi tagjával, vagy vezetőjével, illetve az adott emberek között milyen csoportszereppel erősíti vagy éppen korlátozza a csapat működését. 
  • Érzelmi intelligencia elemzés (TEIQue): A Thomas érzelmi intelligencia elemzése megmutatja, hogy mennyire észleljük, értjük és hogyan kezeljük saját és mások érzelmeit, valamint, hogy ez milyen hatással van kapcsolatainkra és munkahelyi sikereinkre.
  • 360 fokos elemzés: A Thomas 360 Bespoke egy olyan objektív keretrendszer, amelynek segítségével azonosíthatjuk a teljesítményt rontó tényezőket, fejleszthetjük az önismeretet és megfelelő környezetet biztosíthatunk az őszinte és konstruktív visszajelzéseknek.

Előadó: Babos Éva 

Cégvezető, tréner, tanácsadó, szervezetfejlesztő, a Thomas International hivatalos magyarországi partnere

Több, mint 20 éve dolgozom elsősorban vezetők motiváció alapú fejlesztésével.

Közel 12 évet töltöttem el HR igazgatóként az IKEA és Synergon cégeknél. 2001-ben ültem át a tanácsadói székbe, azóta saját vállalkozásomat, a Contact Points Kft-t vezetem és dolgozom tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, trénerként. Ügyfeleink többsége nagyvállalatok, és azok vezetői. Több, mint 19 éve a Thomas DISC rendszernek tanácsadó trénere, oktatója, a Thomas rendszer magyarországi képviselője vagyok. A Thomas elemzések nagyban hozzájárulnak sikereinkhez, hiszen ezek a professzionális eszközök tökéletesen egészítik ki a tréningeket, fejlesztési programokat, hozzáadott értékükkel a fejlesztési folyamatok sikerességét nagyban növelik. 

Ezen kívül hat éve tanítok a Metropolitan Egyetemen személyes hatékonyságot, illetve 2 éven keresztül vezettem egy TV műsort, ami a siker és motiváció kapcsolatával foglalkozott. 

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Ez azért is fontos, mert aki szeretne magáról egy Thomas PPA elemzést kapni, szintén ebből az emailből fogja a linket elérni!

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. december 1. (szerda), 10.00 – 12.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.