ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coachklub | Alföldi Kata PCC és Csanádi Péter PCC

Dátum: 2020-01-23

Időpont: 17:30

 
Hogyan köthet üzletet a coach
Értékesítési Workshop Coachoknak 
I. rész

 

Coachként mindannyian sokat teszünk azért, hogy szakmailag a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogyan tanulhatunk, válhatunk még felkészültebbé és hitelesebbé a szakmai közösség és a piac felé. Van, hogy mindez elég ahhoz, hogy kiváló szakemberként eredményes legyen a tevékenységünk üzletileg is.

 

„A jól elvégzett munka eladja magát értékesítési tevékenység nélkül is.”

 

Ez is járható út, így is működhet! Van, hogy e mellé még más is szükséges.

 

Az ICF korábbi rendezvényén azt tapasztaltuk, hogy a nagy számban megjelent résztvevők intenzíven érdeklődtek további üzletszerzési, üzletépítési lehetőségeikről. Elsősorban a következő témakörökre figyeltünk fel:

  • hogyan jutok be egy céghez?
  • mit csinál pontosan a coach, amikor értékesíti a szolgáltatását?
  • hogyan szerezhetek tapasztalatot, referenciát?
  • mennyit kérhetek el a munkámért?
  • egyedül, vagy másokkal együtt építsek üzletet?

Arra vállalkozunk, hogy 2×2 órában (első január 23. második február 27.) ezekre a témákra hozzuk be és osztjuk meg saját tapasztalatainkat veletek. Célunk, hogy adjunk számotokra egy olyan lehetséges „értékesítői térképet”, aminek segítségével a saját meglévő modelletek bővül, frissül.

 

Az alábbi pontokat tervezzük érinteni:

  • Lehetséges utak a saját coaching business modellünk felépítésére cégként és szóló szabadúszóként
  • Mit mutat, üzen nekünk a piac? Mi a helyzet ma a piacon, kereslet és kínálat.
  • Tárgyalástechnika vagy értékesítési technika? Melyiket fejlesszem, melyikre van szükség?
  • Hogyan jutunk el az üzleti ajánlatadásig, a személyes találkozásig?
  • Az ajánlatadás legfőbb tartalmi pontjai. Mi a helyzet az árazással?
 

 

Alföldi Kata PCC

Nagyon nehéz pusztán egy szóban megfogalmaznom, hogy mivel foglalkozom. Tréningeket, egyéni és csoportos coachingokat tartok, valamint HR tartalmú projekteket vezetek, vagy közreműködőként megvalósítom a rám bízott feladatokat. Ami mindegyikben azonos, az a fejlődés és a változás. Szeretek „híd” lenni az üzleti és a HR területek között, érzékenyíteni és nyitottá tenni a két oldalt egymás szempontjaira. Arra törekszem, hogy olyan megoldásokat találjak ki és valósítsak meg, amelyek az együttműködés elősegítésével az eredményességhez is hozzájárulnak. Dolgozom IT és üzleti tanácsadással foglalkozó cégeknek, gyártó, nagykereskedő és logisztikai vállalatok felső és középvezetőivel, senior tanácsadókkal, itthon és külföldön egyaránt.
Alkalmazottként és vezetőként 16 évet töltöttem nagyvállalati környezetben, ahol kiváló tanulási lehetőségeim voltak értékesítési, ügyfélszolgálati és HR területeken. Innen kilépve 4 évet éltem külföldön, ahol megtanultam, hogyan lehet az alkalmazotti lét után felépíteni saját, önálló szakmai vállalkozásomat, megvalósítani az általam vágyott életformát és üzleti lehetőségeket teremteni, ha éppen senki nem kopogtat magától az ajtón, hogy „gyere, dolgozz nekünk!” 
Az elmúlt 8 évben a coachning egyre fontosabb része lett a szakmai munkámnak, ezért a Solutionsurfers szakértői csapatának segítségével megszereztem a PCC minősítést. Ha megkérdezem az ügyfeleimet, miért döntöttek mellettem a közös munkát illetően, azt szokták mondani: „jól tudsz tükröt tartani, hasznosak a veled való beszélgetések, építkezem belőlük”. 
Számomra az a legfőbb motiváció, hogy ebben a szituációban mind a ketten, az ügyfél és én is jól érezzük magunkat és a közösen töltött idő értékes legyen számunkra.

 

 

 

Csanádi Péter PCC

Harmincadik éve dolgozom vezetési tanácsadóként, több mint 25 éve trénerként, coachként, projektvezetőként, több mint 20 éves vezetői tapasztalatom van. Társtulajdonosa és ügyvezetője vagyok a Csanádi Csoport Kft.-nek. Tagja vagyok a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége Etikai Bizottságának, képviselem az ICF-et a Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testületében.

 

 

 

 

 

 

A workshop két része külön is látogatható, és külön regisztráció szükséges rájuk, a helyek száma korlátozott!

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coachklub ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2020. január 23. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.