ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coaching-Szupervízió – Kállay Natália MCC

Dátum: 2018-04-23

Időpont: 16:00

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

 

Szeretettel vár mindenkit egy coaching-szupervíziós estre Kállay Natália MCC!

 

Ez egy új szakmai műfaj hazánkban, olyan csoportos esetfeldolgozás a szupervíziós módszertanokból táplálkozó csoportos tanulási forma, melyben a csoporttagok a saját maguk által hozott eseteket vizsgálják meg több szemszögből. A módszer előnye, hogy egy rövid alkalommal számos új nézőpontot megismernek az esetet hozó tagok, a résztvevőktől pedig nemcsak azonnal felhasználható megoldási javaslatokat kapnak, de figyelmüket a dilemma feloldásához szükséges erőforrásokra és a bennük meglévő erősségekre irányítják.

Azok számára, akik nem hoznak saját helyzetet, ugyancsak fejlesztő hatású lehet egy-egy alkalom, hiszen a módszer különböző szakaszaiban gyakorolják a hatékony kérdezés kompetenciáját, illetve a megoldási javaslatok alkotásának érdekes és újszerű folyamatával is megismerkedhetnek.

 

A coaching-szupervízió szakmai személyiségfejlesztő módszer, amelynek célja a hivatásbeli személyes és szakmai kompetenciák fejlesztése. Partnerségre épülő, szerződésen alapuló tanulási folyamat, melynek elsődleges célja a tapasztalatokból való tanulás és a szakmai tevékenység reflexiója, ami tudatosabb, egyre professzionálisabb munkavégzést tesz lehetővé.

A coaching-szupervízió biztonságos, szabad, minősítésmentes reflexiós teret hoz létre, rálátást nyújt szakmai életünkre, helyzeteinkre, és segít saját működésünk tudatosításában, a munkavégzéssel kapcsolatos stresszhelyzetek, munkahelyi problémák, konfliktusok, érzelmi elakadások kezelésében. A résztvevők már meglévő, a munkájukban használt kompetenciáira épít, azokat tudatosítja és fejleszti.

 

Közérthető, valós, mindennapi dolgokra fogunk közösen fókuszálni, és legjobb reményeim szerint, az este után könnyen hasznosítható tapasztalatokkal távozhatnak a résztvevők.

 

Kállay Natália, MCC – Vezetői és business coach, 2006 óta dolgozik kis-, közepes és nagyvállalatokban, start-upokkal és alapítványoknál, egyéni üléseken, csoportokkal és teamekkel. Munkája során elsősorban a megoldásközpontú coachingot alkalmazza kisebb és nagyobb volumenű szervezeti változási folyamatok támogatására is. Üzleti kommunikáció tréneri háttérrel, és 100 fős szervezet szakmai igazgatói vezetői tapasztalatával kezdett el a coachinggal foglalkozni. 

 

 

 

"Azt hiszem, hogy a mester cím megszerzésénél jóval fontosabb, ami utána jön. Akivé válsz, amit tanulsz ebben a folyamatban magadról és a szakmáról, az számít.

Nap-nap után dolgozom azon, hogy a legjobb formámat tudjam adni minden egyes ügyféllel, egy kicsit túlszárnyalva az előző napot."

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. április 23. (hétfő) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.