ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coaching Szupervízió | Kákonyi Anett PCC

Dátum: 2020-12-08

Időpont: 09:00

Online támogatás kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak

Év végéhez közeledünk, jön a megállás, a számvetés ideje. Ebben a 2 órában szeretnék lehetőséget biztosítani – maximum 6 kolléga számára –, hogy szakmailag is „számot vethessen” és feldolgozhasson egy-egy ügyfelével megélt tapasztalatát. 

A coaching szupervízió során a saját eseteitekkel dolgozunk, és feltárjuk a belső folyamataitokat, az esetleges vakfoltokat, etikai kérdéseket reflektív gyakorlaton keresztül. Várlak benneteket szeretettel.

Rólam

Kákonyi Anett vagyok business coach, team coach, gyerekcoach, tréner, Gestalt terapeuta, édesanya, feleség és humanitárius. Jelenleg az ICF Magyar Tagozatának alelnöke.

Coachként hiszek abban, hogy a megértés, a bírálatmentes, elfogadó, támogató légkör, ahol az ember igazán fel meri vállalni az érzéseit, dilemmáit, „tökéletlenségét”, megfelelő alapot adhat ahhoz, hogy tudatosítsuk a valódi problémát és tettre készen elinduljunk a változás útján, legyen szó gyerekről vagy felnőttről egyaránt.

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. december 8. (kedd) 9:00–11:00
Helyszín: Online tér, Zoom Meeting,

Ezen az eseményen legfeljebb 6 fő tud részt venni.

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján.

Ha regisztráció után közbejön valamiés mégsem tudsz részt venni a szupervízión, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.