ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coaching Konferencia 2023

Dátum: 2023-11-07

Időpont: 09:00

Ami megmarad – ami születik

Stabilan az instabilitásban, szemlélődve a gyorsulásban. Körülöttünk minden változik. Egyre több területen jelenik meg a mesterséges intelligencia az ember mellett. A segítő szakmák egymással való kapcsolata is formálódik. Újabb és újabb kihívásokkal szembesülünk globális, lokális és egyéni szinten egyaránt. Van, ami megszűnik, van, ami megmarad, és valami születik. Coachként hogyan reflektálunk ezekre a dinamikákra? Értékeink, kompetenciáink miként adnak stabilitást önmagunk, szakmai közösségeink és a szervezetekkel, ügyfeleinkkel való együttműködéseink során?

A 2023-as ICF Coaching Konferencián megállunk egy pillanatra a sodró változások közepette. Megállunk, ünneplünk, és előretekintünk: 15 éve született meg az ICF Magyar Tagozata. Gondolkodjunk közösen arról, hogy mit érdemes megtartani és továbbvinni, és hol van szükség a megújulásra önmagunkban, közösségünkben és együttműködéseinkben.

Időpont: 2023. november 7. 9:00–17:00
Helyszín:
Telekom Székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

A konferencia programja

IdőpontProgram
8:15 – 8:55Regisztráció
9:00 – 9:30Megnyitó
9:30 – 10:30Plenáris előadás: Horváth Tünde MCC
10:30 – 10:50Kávészünet
10:50 – 11:50Szakmai blokk 1: Ami megmarad – ami stabilan tart
11:50 – 12:00Átállás
12:00 – 13:00Szakmai blokk 2: Ahogy fejlődünk – ami kimozdít és elindít
13:00 – 14:00Ebéd
14:00 – 15:00Szakmai blokk 3: Ami születik – ami újként beépül, kialakul
15:00 – 15:20Kávészünet
15:20 – 15:40Díjkiosztó
15:40 – 16:40Kerekasztal-beszélgetés az ICF Magyar Tagozat jelenlegi és korábbi elnökeivel
16:40 – 16:50Tombola fődíjak
16:50 – 17:00Ünneplés, zárás
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

TELTHÁZ! Az eseményre sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Az árakat itt találjátok:

Jegy típusaJegy ára
ICF Magyar Tagozata tagok25 000 Ft
MCSZ tagok / Tréneri Edzőtábor Egyesület tagjai35 000 Ft
Coachképzésen résztvevők25 000 Ft
Normál40 000 Ft

A részvételi díjak bruttóban értendők (0% áfa).

Az webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Szakmai előadások és workshopok

Szekció1. terem2. terem3. terem
10:50 – 11:50
Ami megmarad – ami stabilan tart 
Guseo Rita PCC
Veszteségeink: A változás fájdalma
Juhász Erika PCC, ACTC
Kihívások között. Coach kompetenciák a VUCA/BANI világban
Viniczai Andrea
Kompetenciafejlesztés sportcipőben
12:00 – 13:00
Ahogy fejlődünk – ami kimozdít és elindít
Szabó Gabi MCC
Kapcsolatok összegyűrődése – és kisimításának lehetőségei a team coachingban
Nagy-Józsa Dorottya PCC
Ne a munkádat féltsd tőle, használd ésszel!
Friedewald Zita PCC – Görözdi-Nagy Eszter PCC
Coach identitásunk, eszköztárunk legfontosabb része
14:00 – 15:00
Ami születik – ami újként beépül, kialakul
Schieszler Tamás MCC – Tegyi Enikő MCC
Az „Öko” gondolkodásmód születése a coachingban
Németh Bite Barbara MCC
Lássuk meg a lényeget! Narráljuk tisztábbra!
Göntér Mónika PCC – Dr. Ládonyi Zsuzsanna
Coach kompetenciák jövőszorongás idején

A keresztút, a pajzs és a küszöb – a transzformáció metaforái a coachingban

Nincs annál nemesebb feladat a coachingban, mint egy transzformáción végigkísérni ügyfelünket. Ilyenkor nem csupán megváltozunk, vagy megváltoztatunk valamit, hanem valamivé válunk, ami több és gazdagabb, mint korábbi énünk volt. Tudatosan engedjük, hogy valami elmúljon, valami új pedig megszülessen.  

Mindez nincs anélkül, hogy az ismeretlenbe be ne lépnénk, és ott ne töltenénk el jelentős időt, gyakran hónapokat. Mivel az ismeretlennel dolgozunk, a coach és az ügyfél között talán csak annyi a különbség, hogy mi, coachok jól ismerjük a keresztutak csapdáit, meg tudjuk nevezni a védőpajzsok trükkjeit, és a küszöbhöz érve türelmesen, de nagyon éberen teszünk meg mindent, hogy ügyfelünk biztonsággal tudjon átlépni rajta – egyedül. 

Az előadásom során a transzformáció mesebeli szimbólumait egyéni és team coaching példákkal fogom illusztrálni.

Horváth Tünde MCC

Ascon Partner, leadership & team coach

2012 óta az ICF által akkreditált Master Coach. 23 éves nemzetközi tréneri és tanácsadói munkája során 6000+ óra vezetői és team coaching tapasztalatot gyűjtött össze. Kiemelt szakterületei: transzformatív vezetői coaching, team coaching; szervezeti és vezetői tabutémák és vakfoltok; maszkulin és feminin vezetői stílusok egyensúlya; női vezetők láthatósága; akkreditált coach képzések kezdőtől a mester szintig. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Több szakmai cikk szerzője; nyilvános előadásai során a vezetői és coaching témákat ötvözi a művészetekkel, mitológiával és a természettudományokból hozott példákkal. Jelenleg az Insead Business School ‘Executive Master in Change’ program résztvevője.


Ami megmarad – ami stabilan tart (10:50 – 11:50)

Veszteségeink: A változás fájdalma

A jelentős változások velejárója a veszteség és az ezzel járó gyász érzése egy normális és egészséges reakció, mégis az egyik legelhanyagoltabb és legfélreértettebb élményünk. Nemcsak az iskolában, de az „élet iskolájában” sem tanuljuk meg, hogyan dolgozzuk fel veszteségeinket jól, vagy azt, hogyan támogassunk másokat ilyen helyzetben. A fel nem ismert vagy elfojtott gyász váratlanul törhet elő akár évekkel később az életünkben, vagy emészti lelkünket és láthatatlan fájdalmat okoz.

Amiről beszélgetni fogunk: Mi a gyász? Milyen téves hiedelmeink vannak a gyásszal kapcsolatban? Mik a gyász tünetei? Milyen rossz szokásokkal élünk a gyász megfelelő feldolgozása helyett?

Hogyan befolyásolhatja coachként a munkánkat saját feldolgozatlan veszteségünk vagy a veszteségtől való félelmünk?

Hogyan tudjuk jól támogatni az ügyfeleinket akár veszteségeikben vagy azok feldolgozásában?

Guseo Rita PCC

Executive & Team coach, tréner, szupervízor, Gyászfeldolgozás Módszer Specialista

15+ éve dolgozom egyénekkel, csoportokkal, szervezetekkel tréner, coach és teamcoach szerepben. Vezetőket fejlesztek. A Vezetővé válás számomra ott kezdődik, amikor felelősséget vállalunk az életünkért és annak kihívásaiért; amikor abbahagyjuk a kifogások keresését és a mások hibáztatását, és felelősséget vállalunk és lépéseket teszünk a változásért. Ennek a felfogásnak a szellemében élem az életemet és végzem a munkámat, és emiatt sok időt és energiát fektetek az önismereti munkámba is. Ennek az útnak a során kezdett érdekelni kezdett a veszteség kezelés és a gyász nehéz témája. 2022-ben Gyászfeldolgozás Módszer Specialista lettem, hogy másokat – ügyfeleimet és coach kollégákat – is támogathassak veszteségeik felismerésében és feldolgozásában.


Kihívások között. Coach kompetenciák a VUCA/BANI világban

Az elmúlt években megváltozott a világról alkotott képünk. A turbulens, szorongást keltő, kiszámíthatatlan jelzőket használjuk a környezetünk leírására. Sorra születnek az elméletek is, hogyan kellene működni az eredményességhez, a hatékonysághoz. VUCA, BANI és a kapcsolódó betűszavak markáns jellemzőkkel írják le mindezt. De hogyan tekintsünk az ICF coach kompetenciákra ennek fényében? A program során megvizsgáljuk, felfedezhető-e kapcsolat a különböző „future-fit” kompetenciák és az ICF coach kompetenciák között, egy önreflexiós feladaton keresztül pedig ránézünk saját kompetenciáinkra is.

Juhász Erika PCC, ACTC

Vezetés-szervezés szakközgazdász, biblioterapeuta, business coach végzettséggel rendelkezem. Mindig foglalkoztatott a változás, a változtatás és az ehhez kapcsolódó kompetencia készlet. Mielőtt coach lettem hosszú ideig dolgoztam fejvadászként, így számtalan olyan helyzetet láttam, ahol az iparági/munkaerő-piaci változások tettek szükségessé gyors és néha formabontó lépéseket. Executive coachként is találkozom olyan helyzetekkel, amikor a változás miatti működési mód újra gondolása a cél. Fejlesztettem és tartottam tréningeket is a témában.


Kompetenciafejlesztés sportcipőben

Mi, coachok, rengeteg időt, pénzt és energiát fordítunk arra, hogy fejlesszük a hivatásunkhoz szükséges kompetenciákat. Tapasztalt, okos, nagytudású szakemberektől tanulunk kényelmes tréningtermek biztonságos falai között. De mi történik akkor, ha a biztonságos falakat erdei ösvényre cseréljük és szakemberek helyett saját magunktól tanulunk? Vajon milyen tudással gazdagodhatunk, ha sportcipőt húzva éljük meg a „nemtudás” élményét ? Hogyan fejleszthetjük a tudatos jelenlétet és a magabiztos eszköztelenséget a sport által? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az interaktív programon.

Viniczai Andrea

Coach, tréner, újságíró és munkavállalói élmény szakértő 

Azt hiszem, a magamfajta emberre mondják, hogy tipikus bölcsész. Ha épp nem a fent megnevezett titulusaimmal járó feladataimat végzem, akkor filmet fordítok, eseményt moderálok, tananyagot fejlesztek. Munkáimban azt keresem, hogyan lehet sajátélményű megélés és tapasztalás segítségével minél többet tanulni és fejlődni. A rengeteg izgalmas projekt mellett a futás az állandó stabil pont az életemben, ami a mindennapi rezilienciámat adja és napról-napra mélyíteni az önismeretemet. A témáról egy motivációs self- coaching könyvet írtunk Oravecz Orsolyával, Álmodj, tervezz, fuss! címmel, amit 2020-ban az Év Coach Könyve elismeréssel díjaztak.

Ahogy fejlődünk – ami kimozdít és elindít (12:00 – 13:00)

Kapcsolatok összegyűrődése – és kisimításának lehetőségei a team coachingban

Erős, összetartó közösségekre nagyobb szükségünk van, mint valaha. Összekapcsolódásra, valóságos, támogató kapcsolatokra. Ezzel az értékkel szeretnék foglalkozni a workshopon. Kapcsolati zavarok, nehéz érzelmek megjelennek egy csapatban. A sérelmeket visszük tovább, minden neheztelés hozzáadódik az előzőhöz és „rövidzárlatot” okozhat, ha nincs feldolgozva. A workshopon 3 esetet mutatok be, a hozzájuk tartozó megoldási lehetőségekkel, amit team coaching munkában megéltem, működtettem. A kapcsolat tisztázás, a jó öreg cselekvésorientáltság, kisimította, megmozdította az embereket, elindított egy új kapcsolati minőséget.

Szabó Gabi MCC

Szabó Gabi MCC coach, csoport és team coach, coach képző, mentor coach, szupervízor, kiképző pszichodráma vezető.

A Watson Coach Iskola megalapítója, a cselekvésorientált coaching képviselője. Csapatokkal, coaching csoportokkal, vezetői teamekkel és vezetői coachingokkal foglalkozik. Három egyetem meghívott előadója coaching témában. Az ICF tiszteletbeli alelnöke. Elkötelezett, erős jelenlétű, változást mozdító szakember.


Ne a munkádat féltsd tőle, használd ésszel!

Egy éve, hogy a generatív AI berobbantotta a világpiacot. De tegyük a szívünkre a kezünket, megtanultuk azóta használni? Értjük, hogy mire jó? Kihasználtuk a benne rejlő lehetőségeket? Ha coaching üzletet építünk, és eltelik egy munkanapunk úgy, hogy nem kellett, valamit még biztos csinálhatnánk jobban. Ahogy a hozzáértők mondják, ami 1882-től az áram, az 2023-tól a mesterséges intelligencia. Nem fogunk tudni nélküle élni.

Nagy-Józsa Dorottya PCC

A Y2Y Hungary Kft. ügyvezetője

A Y2Y vezető-, szervezet- és folyamatfejlesztéssel foglalkozik, a magyar képzés-fejlesztési piac legprogresszívebb szereplője. Legfontosabb értékük a transzparencia, szókimondó, nyílt, bullshitmentes blogjuk hetedik éve a leglátogatottabb egyedi HR médium hazánkban. Dorka professzionális előadó, Tallintól Mombasáig több mint 150 HR és Supply Chain kongresszus színpadán állt az elmúlt öt évben, 20+ ‘Best Speaker’ díj tulajdonosa.


Coach identitásunk, eszköztárunk legfontosabb része

Ami megszületik: a coach identitás és a coach szakma identitása

Nézzünk rá közösen arra, hogy kik vagyunk, mint coachok, honnan jöttünk, milyen tudásra és tapasztalatra építhetünk? Hogyan tesz ez minket egyedivé és hasznossá? Hol van a felelősségünk abban, hogy annak mutassuk magunkat, akik vagyunk és ne másnak coachként és coach szakmaként? Hogyan tudjuk ezt az identitásunk erősítésére, építésére használni, hogy függ ez össze az egyéni és a szakmai felelősségünkkel?

Ami újként beépül, kialakul: egy új identitás és egy elismert szakma

Az ICF segítségével sikerült elérni, hogy az ICF minősített coachokra komoly szakemberként tekintenek az egész világban. Mi, mint ICF coachok az ICF minősítés mentén saját coach identitásunkat tudjuk megerősíteni. Miközben ügyfeleket gyűjtünk, a szakma legnevesebb képviselőitől tanulunk, vizsgázunk, folytatnunk kell az új utat, a digitalizáció útját. Vajon hogyan hat ez ránk, miben segít, milyen új távlatokat nyit – és hogyan tudjuk a korábbi identitásunkra ezt ráépíteni?

Mi ebben a mi felelősségünk: Hogyan reagálunk arra, ami bennünk történik és arra, ami a szakmában történik? Hogyan adaptáljuk az új működésünket? Mennyire vagyunk proaktívak? Hogyan gondolunk a saját és a szakma jövőjére?

Friedewald Zita PCC

Közép- és felső vezetőknek szóló business és karrier coachinggal, csapatok támogatásával és szervezetfejlesztéssel foglalkozom. Számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleim azt a személyre szabott támogatást kapják, ami a leghatékonyabban segíti őket és hozzám hasonlóan ők is megtalálják igazi szenvedélyüket a munkában.

Az elmúlt 25 évben Németországban és Magyarországon multinacionális nagyvállalatoknál alkalmazottként, majd vezetőként szereztem értékes munkatapasztalatokat,ismertem meg különböző vállalati kultúrákat és társadalmi rendszereket. A munkám során tanultakat ügyfeleim érdekében hasznosítom a coaching folyamatokban és a szervezetfejlesztésben.

Görözdi-Nagy Eszter PCC

Az ELTE jogi karán végeztem jogászként, 2009-ben business coach, majd 2015-ben mediátor végzettséget szereztem. 2014 nyaráig szinte folyamatosan felsővezetőként dolgoztam, utam az 5 fős kis csapat vezetésétől a 700 fős nagyvállalat irányításáig vezetett. Coaching szemléletű vezetőként több sikeres változás- és válságmenedzsment projekten vettem részt. Hasznosítva a vezetőként megszerzett tapasztalatokat, hivatásszerűen foglalkozom coachinggal, team-coachingggal és szervezeti mediációval. Több mint 1000 óra coaching tapasztalattal rendelkezem, közel 200 ügyféllel. Coachként fontosnak tartom az önismeret és a szakmai önreflexió fejlesztését, ezért folyamatosan képzem tovább magam: szupervízió és kompetenciafejlesztő workshopok keretében. Erősségeim a vezetők támogatása, vezetői tudatosság növelése, motiváció, személyes hatékonyságfejlesztés, jelentős tapasztalatom van még a burn-out kezelése és megelőzése, erőszakmentes és asszertív kommunikáció, valamint a konfliktusmegelőzés- és feloldás területén.

Ami születik – ami újként beépül, kialakul (14:00 – 15:00)

Az „Öko” gondolkodásmód születése a coachingban

A workshopon tanulunk a tudatosság szintjeinek evolúciójáról, a „törzsi” gondolkodásmódtól az „öko” szemléletig, mely utóbbi lényege: közösségben, kooperációban és ko-kreációban a tágabb társadalmi és természeti „nagy egészet” szolgáljuk és ebben megtaláljuk egyéni életünk valódi értelmét. Vezetői coaching eseteken bemutatjuk, hogyan bomlott ki konkrét témákból (például időgazdálkodás, delegálás) az ügyfél egész értékvilágának és kapcsolatrendszerének transzformációja: hogyan haladt az ügyfél a kontrolltól, megfeleléstől a belső autonómia, majd mások jóllétének aktív támogatása felé. A résztvevők a workshop során megvizsgálhatják saját jelenlegi életcéljukat (purpose) alakító fontos döntéseiket is.

Schieszler Tamás MCC

mester coach, tudatosság facilitátor és compassion tréner

Dolgoztam IT architektként, vezetőként, felsővezetőként, majd egy szervezetfejlesztő céget építettem. Több, mint 10 éves buddhista gyakorlattal rendelkezem, amit a vállalati világban szerzett tapasztalataimmal vegyítve valósítom meg a szervezetek humanizálását, melyet küldetésemnek tekintek. Ehhez kulcsfontosságú eszköznek tartom a vezetés szintjén az együttérző cselekvés és a bölcsesség kibontakoztatását. Buddhista szemléleti alapokon, coachként is a személyes transzformáció modelljének tekintem és ekként alkalmazom az együttérző cselekvést az üléseimen, melynek kompetenciái tanulhatók. Szakmai érdeklődésem középpontjában az együttérző cselekvés transzformatív erejének coachingban történő tudatos alkalmazása áll.

Tegyi Enikő MCC

brief coach képző, mentor coach és coach szupervízor

Színházi újságírásból, kommunikációból érkeztem a coachingba. 13 éve dolgozom megoldásközpontú brief coachinggal szervezetekben, 8 éve képezek coachokat saját brief programomban, egyetemi coach képzéseken. A brief coaching számomra a tudatos teremtő kommunikáció letisztult rendszere, melyben az emberek szívből transzformálják a belső-külső világukat. Alap ez számomra a reziliencia-fejlesztésben, önszerveződő teamek támogatásában, vagy vezetői programokban. Szakmailag a teljes ember transzformációjának támogatása, ami most legjobban érdekel: a „compassionate”, együttérző cselekvésen alapuló jelenlét, az érzelmek kifinomult kezelése, a jelentés partneri, közös nyelvi konstruálása a coachingban, a brief coachingban.


Lássuk meg a lényeget! Narráljuk tisztábbra!

Mi coachok önmagunk vagyunk a munkaeszköz, saját szellemiségünk, élethez, emberi létünkhöz való hozzáállásunk szavakkal és szavak nélkül is hatással van. Az elmúlt évek változásai arra késztettek engem, hogy magamra alaposan ránézzek és sok korábban rejtett zugba is betekintsek, bármennyire fájdalmas is volt. És még lehet is.

Megtapasztaltam, hogy az egó fényezésen túl van a lényegi önismereti munka. Ott kezdődik a valódi és lényegi változás, amikor már nem bizonygatunk magunknak, no meg a környezetünknek, hanem lépésről-lépésre megvalósítunk helyes dolgokat, helyes viselkedéssel, helyes gondolatokkal, a helyességre való törekvést tartva leglényegesebbnek. Ehhez érdemes visszamenni az alapokig. Magunkban és az emberi létről való gondolatok, irányok és tanok megismerésében egyaránt.

Amit hozok nektek, egy Védikus alapvetés, amire ráépítjük a Gestalt polaritás elméletét, a Egész/Rész gondolkodásában a belső és személyközi narratívák lényegességét, amit számos esetben a coaching ügyfelekkel való munkában hatékony és hasznos intervenciókat szül. Elmondom azt is, hogyan :).

Amikre még választ kaphatsz coach létedben a workshopon: Vajon a saját hiedelmeid elég alaposan megdolgozottak? Duális gondolkodásod kitisztított eléggé? Az ügyfelet, mint teljes embert tekintve látod-e a lényeges részt az egészben? Mennyire vagy számára tiszta tükör?

Ha eddig túl spirituálisnak ítéled meg a leírtakat, biztosíthatlak, hogy a keretrendszer ugyan több ezer éves, de a gyakorlatba való ültetés aktuális és az „itt és most”-ra ad neked számos hasznos és használható coaching tudást.

Németh Bite Barbara MCC

Grafikusnak készültem, az élsport elragadott, majd következett a felsővezetői pozíció egy multinacionális vállalatnál közgazdaságtudományi és külkereskedelmi diplomával a „zsebemben”. 2009-ben döntöttem úgy, hogy karriert módosítva, kitanulva a coaching és tréning szakmát, immár a tanácsadói piacon, saját vállalkozásomat építem. Cégünk, a Coaching Team vezetők és szervezetek kreatív és tudatos fejlesztésével foglalkozik. Hiszek a coaching erejében. Ebben a hitemben dolgoztam az ICF Magyar Tagozatának elnökségében 5 évig, ahol az elnöki pozíciót töltöttem be 2015-ben. MCC minősítéssel rendelkező coachként számos irányzatban képződtem, mint a Gestalt, a Megoldásfókuszú irányzat, a Tranzakcióanalízis, Success Mindset Maps. Munkámat meghatározza az improvizációs táncban és színjátszásban szerzett tapasztalatom is. Az elmúlt 4 évben főként a filozófiai irányok és vallások értekezéseinek és törvényeinek megjelenését – az egyén, az ember változását – kutatom és építem be a coach és tanácsadó munkámban azért, mert hiszem, hogy létezik egy felettes rendező elv is, amelynek kiinduló pontja, a változás origója az elménkben lakozik. A tiszta, rendezett elme vezetőként olyan alap, ami a közösségnek, környezetnek is hiteles és bizalommal teli, biztonságot teremtő körülmény bármely gyorsan változó környezetben. Nem beszélve arról, hogy a spontán, inprovizatív, reziliens lét elengedhetetlen feltétele. Ami ma már biztosan a jövő záloga.


Coach kompetenciák jövőszorongás idején

Coachként és segítőként egyre többször találkozunk olyan helyzetekkel, amikor a hozzánk fordulók aggodalmaikat fogalmazzák meg a jövővel kapcsolatban. A klímaszorongás ennek egyik dimenziója. Ezt fókuszba állítva gyűjtünk össze dilemmákat, mutatunk be megoldási lehetőségeket és fogódzókat. Vezetőkkel, fiatalokkal és segítő szakemberekkel készített interjúink tanulságaira, szakirodalmi kutatásokra, valamint Jem Bendell 4R keretrendszerére alapozva járjuk körül azokat a kompetenciákat, amelyek segítségünkre lehetnek abban, hogy nyugodt szívvel tekintsünk a jövő felé és hogy meglássuk, a félelem helyett hogyan jelenthetnek motivációt a cselekvésre olyan alapvető értékek, mint a szeretet és az együttérzés.

Göntér Mónika PCC

Coach, mentorcoach, teamcoach, főiskolai oktató

Pályafutásomat biomérnökként kezdtem, majd humán területek felé váltottam. Jelenleg a Pünkösdi Teológiai Főiskolán leendő coachokat, vezetőket valamint gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadókat képzek, emellett gyakorló coachként kísérem a hozzám fordulókat. Az utóbbi időben egyre több ügyfelem, vezetők és kamaszkorú fiatalok számolnak be a jövővel kapcsolatos szorongásaikról. Ez irányította figyelmemet a hatékony megküzdés témaköre felé és motivált arra, hogy átgondoljam, vezetőként, szülőként, segítő szakemberként milyen jó válaszokat adhatunk az aktuális globális kihívásokra.

Dr. Ládonyi Zsuzsanna

SE Mentálhigiéné Intézet külsős oktatója, a VÉF docense

Munkámat főként a segítők segítése teszi ki  oktatási keretek között a kutatás, publikálás mellett. Érdeklődésem fókuszába az elmúlt időszakban a Deep Adaptation és a coaching kapcsolódási pontjai kerültek.  A megküzdés oldaláról korábban a migráció, a kiégés, a társadalmi integráció kérdését kutattam. Most az egyre fokozódó  globális, ökológiai, gazdasági, éghajlati és társadalmi kihívásokra adott válaszok feltárásával foglalkozom, keresve a gyakorlati megoldásokat.

A regisztráció 2023. november 5. éjfélig lehetséges! Kérjük, feltétlenül regisztráljatok az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

Támogatóink

A konferenciával kapcsolatos kérdéseiddel keresd Király Olívia PCC Kommunikációs Igazgatót a kommunikacio@coachingfederation.hu e-mail címen.

Találkozzunk november 7-én!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.