ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coach Konferencia – Sokszínűség

Dátum: 2018-05-15

Időpont: 07:00

 

Magyar Telekom / Watson Coach Iskola / Pünkösdi Teológiai Főiskola, Coaching Team, Solutionsurfers, In Dynamics Consulting, Coach Akadémia, Coachingcentrum, Gestalt Coaching Center, VIP Coaching Center

 

 

MIt kell tudni az eseményről?

Az ICF Coach Konferenciát, alapítása óta, az ICF Magyar Tagozata szervezi. Ez az esemény a legnagyobb seregszemléje a hazai ICF minősített coachoknak.

 

Miért májusban van a konferencia?

Az ICF Coach Konferencia a nemzetközi coaching hét (International Coaching Week) hazai eseménye. A világ összes tagszervezete májusban ünnepli a coach-szakmát.

 

Mi köré szerveződik az idei esemény?

Ahogy 2017-ben az Önreflexió, úgy 2018-ban a Sokszínűség téma köré szerveződnek az előadások és workshopok.

 

Mitől különleges a 2018-as Coach Konferencia?

2018-ban, 10 éves az ICF Magyar Tagozata. Az idei konferencia a nyitánya a születésnapi évnek. Így garantáltan lesz torta, vidámság, közös ünneplés és a születésnapi év programjának meghirdetése. (Nem titkoljuk, hogy a 2019-es záró programig, legalább egyszer, minden tagunkat egyszer megmozgatunk…)

 

Hol, mikor lesz a konferencia?

A 2018-as ICF Coach Konferencia a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központjában lesz (1013 Budapest, Krisztina körút 55.), 2018. május 15-én kedden.

 

Hogyan lehet regisztrálni?

AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL, ELKÜLDÉSÉVÉVEL LEHET REGISZTRÁLNI

 

  • a regisztráció után a részvételi díjat átutalással kell kiegyenlíteni. ICF Magyar Tagozat Egyesület. A bankszámlaszámunk: 16200199-00143855 (MagNet Bank)
  • a megjegyzés rovatba kérjük beírni a nevet és a rendezvény címét (Sokszínűség)
  • számlázással kapcsolatos kérdések: konferencia@coachfederation.hu
  • az ÜPSZI előfizetéshez való hpzzáférést a számlával együtt emailben küldjük meg
  • A Konferencián 5 CCEU pont szerezhető

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.