ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coach Konferencia – Sokszínűség

Dátum: 2018-05-15

Időpont: 07:00

MIt kell tudni az eseményről?

Az ICF Coach Konferenciát, alapítása óta, az ICF Magyar Tagozata szervezi. Ez az esemény a legnagyobb seregszemléje a hazai ICF minősített coachoknak.

 

Miért májusban van a konferencia?

Az ICF Coach Konferencia a nemzetközi coaching hét (International Coaching Week) hazai eseménye. A világ összes tagszervezete májusban ünnepli a coach-szakmát.

 

Mi köré szerveződik az idei esemény?

Ahogy 2017-ben az Önreflexió, úgy 2018-ban a Sokszínűség téma köré szerveződnek az előadások és workshopok.

 

Mitől különleges a 2018-as Coach Konferencia?

2018-ban, 10 éves az ICF Magyar Tagozata. Az idei konferencia a nyitánya a születésnapi évnek. Így garantáltan lesz torta, vidámság, közös ünneplés és a születésnapi év programjának meghirdetése. (Nem titkoljuk, hogy a 2019-es záró programig, legalább egyszer, minden tagunkat egyszer megmozgatunk…)

 

Hol, mikor lesz a konferencia?

A 2018-as ICF Coach Konferencia a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központjában lesz (1013 Budapest, Krisztina körút 55.), 2018. május 15-én kedden.

 

Hogyan lehet regisztrálni?

AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL, ELKÜLDÉSÉVÉVEL LEHET REGISZTRÁLNI

 

  • a regisztráció után a részvételi díjat átutalással kell kiegyenlíteni. ICF Magyar Tagozat Egyesület. A bankszámlaszámunk: 16200199-00143855 (MagNet Bank)
  • a megjegyzés rovatba kérjük beírni a nevet és a rendezvény címét (Sokszínűség)
  • számlázással kapcsolatos kérdések: konferencia@coachfederation.hu
  • az ÜPSZI előfizetéshez való hpzzáférést a számlával együtt emailben küldjük meg
  • A Konferencián 5 CCEU pont szerezhető

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.