ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coach Klub – Pintér Zoltán: Gestalt a Coachingban

Dátum: 2015-02-19

Időpont: 17:30

Ha a „Gestalt” szót ma beüti valaki a Google keresőbe, először sok-sok képet fog látni, amelyen különböző alakok fonódnak egymásba és egy pillanatra talán megállásra késztetnek: mit is látok itt?
Ha utána megnézi a Gestaltról szóló leírásokat, valószínűleg gyakran fog találkozni olyan szavakkal, mint például „jelenorientált”, „rendszerszemléletű”, „tapasztalati”, „különböző valóságok”, „testtudatosság”, „polaritások” vagy a „Gestalt-ciklus”.
Mit jelentenek ezek a fogalmak a coachingban? Hogyan lehet használni a Gestalt alapelveit, megközelítését, technikáit egy coaching szituációban? Milyen készségekre van szüksége egy gestaltos szemlélettel dolgozó coachnak?
Ezekre a kérdésekre szeretnék válaszolni esetek, példák, tapasztalások segítségével. Mesélek az én „Gestaltomról” és bízom benne, hogy Te is közelebb kerülsz a sajátodhoz.

 

 

Pintér Zoltán, Gestalt terapeuta, coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó. A Grow trénerképző alapítója és vezető trénere, a LifeLearning alapítója.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér majd.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. február 19. 18:30 – 20:30

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 1.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.