ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Coach Klub Pikó Andrással: Ügyfél és Coach kommunikációja

Dátum: 2018-11-29

Időpont: 17:30

Újságíró és interjúalany, coach és ügyfél. Az, hogy mindkét fél számára sikeres lesz-e a találkozásuk, alapvetően a kettejük közötti kommunikáción múlik. Hogyan lehet átalakítani a bonyolult alá- és fölérendeltségi viszonyokat, kioltani a belső feszültségeket és ellenállásokat, olyan bizalmi viszonyt kialakítani, mely mindkét félt érdekeltté tegye a közös sikerben? Egy gyakorló újságíró-kérdező osztja meg évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatait és dilemmáit.

 

Pikó András újságíró, szerkesztő, kommunikációs szakember. Dolgozott az írott sajtóban, készített televíziós műsorokat, de leginkább a rádiózás áll közel hozzá. Lassan három évtizednyi mikrofon mögött eltöltött idő alatt, számos emlékezetes beszélgetéssel a háta mögött még mindig kutatja: mitől válik mások számára is élvezhetővé egy beszélgetés, és ami még nagyobb titok, miként lesz a kérdező és a kérdezett számára is felemelő élménnyé.

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. november 29. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.