ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

HR Reggeli | Szabó Gabi MCC és Sárdi-Papp Réka PCC

Dátum: 2022-11-17

Időpont: 09:00 - 12:00

Új eseménysorozatot indítunk HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

Cselekvésorientált Team Coaching

A workshop célja, hogy a cselekvésorientált team coaching működését, erejét, hatását bemutassa. A résztvevők saját élményen keresztül tapasztalják meg a pszichodramatikus munka értékét. Az első részben nagycsoportként dolgozunk, a csoport témáját, ott és akkor, cselekvésorientáltan dolgozzuk fel. A második részben a team coaching demo után lesz lehetőség megérteni, megbeszélni, mi és miért történt. A workshop harmadik részében a Telekom vezetője, Bóka László lesz a vendég, aki évek óta cselekvésorientált team coachinggal fejleszti a csapatát. Az a célunk, hogy hiteles, élményalapú, tudatosságot szolgáló workshopot tartsunk.

Az előadók:

Szabó Gabi MCC

Master Certified Coach, csoport és team coach. A Watson Coaching és Coach Iskola alapítója. Kiképző pszichodráma vezető és szupervízor. Elhivatott pszichodramatista, a cselekvésorientált coaching képviselője, tanítója. Három egyetem meghívott előadója coaching témában. A cselekvésorientált Alapképzés tizedik, a Team Coach képzés ötödik évfolyamát indította 2022-ben. Több mint 25 éve elkötelezett a szervezetek és vezetők felé a csapatok fejlesztésében. Keresett, sokat foglalkoztatott team coach, mert szeret cselekedni a csapatok és a vezetők együttműködése, összetartása és életereje emeléséért.

Sárdi-Papp Réka PCC

Business és teamcoach, mediátor, jogász. Watson Coaching és Coach Iskolában ismerkedett meg és köteleződött el a cselekvésorientált működés mellett, mely nagyban kötődik Max Clayton azon gondolatához, miszerint “Mert nem az a fontos, hogy mit tudunk magunkról, hanem hogy mit cselekszünk magunkért.” Főként jogászokkal, ügyvédi irodákkal dolgozik. Hisz abban, hogy a két szakmája készségeinek és tudásának összekapcsolásával hatékonyan tudja a jogászokat önmagukért és csapatukért való cselekvésre ösztönözni. Munkáiban nagy hangsúlyt kap a valódi kapcsolódás és közösségépítés.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérünk, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A programon való részvételért 3 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2022.11.17. 9:00-12:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Találkozunk a rendezvényen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.