ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

HR Reggeli | Horváth Tünde MCC és Szabó Zsófi PCC

Dátum: 2022-09-29

Időpont: 09:00

Új eseménysorozatot indítunk HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

Szervezetfejlesztő Transzformatív Team Coaching

Egy csapatot transzformálni legalább annyira felemelő, mint sokszor lehetetlennek tűnő vállalkozás. Team coachként minden alkalommal átéljünk ezt a kettősséget. Mélyen hiszünk abban, hogy csapatszintű transzformáció akkor lehetséges a team coachingban, ha kialakítjuk azokat a biztonságos cölöpöket, amik meg tudják tartani a stabilitást az ismeretlenben.

Az általunk kifejlesztett Transzformatív Team Coaching módszertanból két markáns részt szeretnénk megosztani a HR Reggelin: azokat a szakmai alaptéziseinket, amik mentén felépítjük és szervezetfejlesztésbe ágyazzuk a team coaching folyamatot, valamint az 5 lépéses modellt, amely mentén a csapatokkal dolgozunk.

Tervezünk egy rövid gyakorlatot receptoraink élesítésére, és annak kipróbálására, hogy miként gondolkozunk egy csapat jelenlegi állapotáról és működéséről.

A HR Reggeli második részében a leghitelesebb forrásból ismerhetik meg a résztvevők ezt a team coaching irányzatot: olyan ügyfeleket hívunk meg, akik megbízóink vagy résztvevőink voltak team coaching munkáink során, és akik szívesen válaszolnak kérdésekre saját élményeik alapján.

Az előadók:

Horváth Tünde MCC

Ascon Partner – Leadership & team coach

2012 óta az ICF által akkreditált Master Coach. 22 éves nemzetközi tréneri és tanácsadói munkája során 6000+ óra vezetői és team coaching tapasztalatot gyűjtött össze. Kiemelt szakterületei: transzformatív vezetői coaching, team coaching; szervezeti és vezetői tabutémák és vakfoltok; maszkulin és feminin vezetői stílusok egyensúlya; női vezetők láthatósága; akkreditált coach képzések kezdőtől a mester szintig. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Több szakmai cikk szerzője; nyilvános előadásai során a vezetői és coaching témákat ötvözi a művészetekkel, mitológiával és a természetttudományokból hozott példákkal.

Szabó Zsófia PCC

Ascon Partner – Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach

Több, mint 20 év tanácsadói tapasztalata van a szervezeti változások és csapatfejlesztés területén. Kiemelt szakterületei: szervezeti kultúra fejlesztés, executive coaching, team coaching és tehetség- és karriermenedzsment. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője, gyakorló team coachok aktív szupervízora. 

Több magyar kiadású könyv szakmai lektora. Az ICF által akkreditált PCC és a Career Counselling Services által akkreditált Licensed Career Coach.

Meghívott vendégek:

  • Marton Zsombor: Downstream MOL ügyvezető igazgató, MOL Petrolkémia Zrt. vezérigazgató
  • Müller Diána: Senior HR Business Partner, Vodafone Hungary
  • Tárkány-Szűcs Ibolya: Szervezetfejlesztési vezető, Bonafarm Zrt.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérünk, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Időpont: 2022.09.29. 9:00-12:00

Helyszín: Zoom (online)

Találkozunk a rendezvényen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.