ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Csoportos Esetmegbeszélés – Mentoring – Szupervízió Csetneki Csaba PCC

Dátum: 2018-02-27

Időpont: 17:00

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

 

Coachságomban, szakmai fejlődésemben rengeteget kaptam azóktól a mentoroktól, szupervízoroktól, példaképektől, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni. Hiszem, hogy a közös munka, az együtt és egymástól való tanulás – a mentoring, esetmegbeszélések és szupervízió eszköztárának gyakorlati, önmagunkon való használata – kivételes meglátásokat, fejlődéseket hozhat szakmai munkánkban. Erre a közös élményre hívom coach társaimat, kollégáimat!

Csetneki Csaba PCC coach – üzleti edző, tréner és mentor. Üzleti és privát ügyfeleivel folytatott munkája során az embodiment, mindfullness és tánc tapasztalataira alapuló módszertanokat is beépít a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési projekjeibe.

 

Csaba több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik a szolgáltató és a menedzsment tanácsadó szférában. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezik. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végzett továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban. A Budapesti Metropolitan Egyetem Coach – üzleti edző képzésének állandó oktatója.

PCC minősítését 2015-ben szerezte meg, azóta csoportos és egyéni munka formájában készít fel coach-mentoráltakat az ICF ACC és PCC minősítés folyamatára, vizsgájára, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik vállalkozók mentorálásában is.
 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. február 27. (kedd) 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.