ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

CoachKlub Turai Léda MCC-vel és az Év Coacha Díj átadása

Dátum: 2016-02-15

Időpont: 17:30

Ünnepeljük együtt Turai Léda MCC, az ICF Global 2016-os elnöki megválasztását, és a 2015-ös év Coacha Díjazottat!!!

 

Az est folyamán vendégünk Turai Léda MCC, az ICF Global 2016-os elnöke, aki 'Mentor coaching és Szupervízió: meghatározások és megkülönböztetések' címmel tart nekünk szakmai programot.

"A résztvevők mélyebb bepillantást nyerhetnek a mentor coaching és a szupervízió fontosságába, céljába. Az alapfogalmak és a különbségek mélyreható tisztázásán túl mindkettő metodikából látnak majd elő akvárium bemutatót a résztvevők, melyet követően arra invitálom majd őket, hogy együtt vitassuk meg a tapasztalt intervenciók előnyeit, és megvizsgáljuk, hogy ezek miként használhatók fel a coaching gyakorlatában, miként járulnak hozzá munkánk során a szakmaiságunk emeléséhez."
 

'Az Év Coacha 2015' díjátadóhoz kapcsolódóan kerekasztal beszélgetést folytatunk a korábbi évek díjazottaival:

hogyan, miként pályáztak, mi volt a motivációjuk, mi történt / változott azóta velük, hogyan befolyásolta coaching szakmaiságukat az elnyert díj… és még számos kérdés elhangzik, akár a hallgatóságtól is.

 

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2016. február 15. 18:30 – 20:30

Helyszín:  terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.