ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

CoachKlub Szabó Gabival

Dátum: 2015-10-01

Időpont: 16:30

Szabó Gabi PCC: Cselekvésorientáltan! Mert a test megmozdítása a lélek bemelegítése.

 

Kevés izgalmasabb lehetőséget ismerek, mint egy csoportnyi embert ráhangolni arra, hogy jófajta módon támogassák egymást. Az elmúlt években a coaching csoport lett a szenvedélyem. Pszichodramatistaként olyan módon dolgozom, hogy a témákat, szereplőket megjelenítjük, a valóság életre kel. A cselekvésekkel felidézhetjük a múltat, a jelent, összerakhatjuk a jövőt. Dolgozhatunk képekkel, szerepcserékkel, tükrökkel, belső hangokkal, duplázásokkal, monológokkal, jelenetekkel.

A találkozónk célja, a cselekvésorientáltság demonstrációja. Coachként kapcsolódunk, lehetővé tesszük, hogy az ügyfelünk vizsgálódjon, és beavatkozunk, igazából minden mozdulatunkkal. Rengeteg dolog történik valahol belül, bennünk és az ügyfélben. Ennek, csak egy töredéke jelenik meg a szavakban. A cselekvésorientáltság a vizualitást támogatja, vagyis minden, ami történik, láthatóvá válik, lejátszható, kifejezhető. Vizualizálható. A téma megmozdul, ezáltal alakítható, bármilyen módon formálható, változtatható.

A workshopon a résztvevők megtapasztalhatják, hogyan dolgozhatunk cselekvésorientáltan a kapcsolódás, a vizsgálódás és a beavatkozás folyamatában. Arra hangolom a csoportot, hogy jó segédénjei legyenek egymásnak, és valóságos kísérletek jöjjenek létre páros munkában. És nagy bizalmam van abban, hogy valaki ráhangolódik arra, hogy dolgozzon velem, és élő coaching munkában legyünk, ragyogó segédénekkel, és a cselekvések lehetőségével.

Mert aki megmozdítja a testét, cselekvővé válik, bemelegíti a lelkét valami igazán fontos kapcsolódásra önmagához, az élethez.

 

Szabó Gabi PCC:

A Csanádi Csoport Menedzsment Fejlesztő és Kutató Kft. trénere és coacha. 25 éve dolgozik fejlesztőként, elkötelezett cselekvésorientált szakember.

Több mint háromezer órát töltött vezetői coachingokkal, és az utóbbi években közel kétezer órát team és csoport coaching munkával. Több egyetem meghívott előadója coaching témában. Egyik úttörője a pszichodráma szemlélete, módszertana coaching és tréning munkában való alkalmazásának. A Magyar Pszichodráma Egyesület kiképző pszichodráma vezetője. Az Australian College of Psychodrama „Psychodrama Practitionere”. A British Know-How Found által kiképzett változásmenedzsment tanácsadó. Okleveles megoldásfókuszú brief és team coach. Nevéhez fűződik a Coaching-Sharing-Learning módszertan és a coach beavatkozást kutató Watson coaching.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. október 1. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.