ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

CoachKlub Buda Lászlóval – Gondolatok a testtel és az érzelmekkel való munkáról

Dátum: 2016-03-10

Időpont: 17:30

Gondolatok a testtel és az érzelmekkel való munkáról

Akár munkahelyi, akár személyes témákkal foglalkozunk a coaching vagy a pszichoterápia folyamatában, találkozni fogunk a test és az érzelmek dolgával, ha hajlandóak vagyunk tudomásul venni, hogy a racionális világ mögött milyen elementáris erővel munkálnak az emocionális és a fizikai-biológiai erők. Attól, hogy átlépünk a munkahelyünk küszőbén, még nem hagyjuk kinn sem a testünket, sem az érzelmeinket – még ha sok helyen meg is próbálnak úgy viselkedni az emberek. Akit betegség kínoz, aki fél, aki dühös, aki gyászol, aki szégyelli magát, nem fog tudni színvonalas intellektuális munkát végezni, nehezebben fog komplex helyzeteket átlátni, másokat motiválni, irányítani, jó döntéseket hozni stb. Saját testünkkel és érzelemvilágunkkal való kapcsolatunk alapjaiban befolyásolja önbizalmi szintünket, önértékelésünket és ezen keresztül kommunikációs hatékonyságunkat.

 

Érdemes tehát ezen aspektusokat szem előtt tartani, ha emberekkel foglalkozunk. 

 

Ebben a témában szeretném megosztani gondolataimat a hallgatósággal. Én ugyan elsősorban pszichoterapeutaként dolgozom, és beteg emberekkel foglalkozom, a testtel való értelmes kommunikáció, a testi üzenetek értelmezése, az érzelmi konfliktusok feloldása terén szerzett tapasztalataimat igyekszem úgy bemutatni, hogy az a coaching megközelítés számára is releváns legyen.

Személyemről a http://www.budalaszlo.hu/buda/bemutatkozom.html

szakmai munkámról a www.szomatodrama.hu 
oldalakon tájékozódhat a kedves érdeklődő.

 

 

 

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2016. március 10. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.