ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Civil Rapid Randi

Dátum: 2022-10-19

Időpont: 10:00-13:00

Pro bono coaching a társadalmi szervezetekért

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is talpon maradjanak azon szervezetek, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez. Ezért a MagNet Bank és az International Coaching Federation (ICF) közös kezdeményezést indít a civil és nonprofit szervezetek válságállóságának növelésére.

Mit ad a program:

Az ICF az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 5 db 60-90 perces konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. Ez az ingyenes coaching egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely a szervezeteket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében.

Kinek szól:

Társadalmi szervezetek széles körét várjuk tevékenységi területtől függetlenül, de különösen számítunk olyan szervezetek jelentkezésére, akik a társadalmi párbeszéd, fenntarthatóság, igazságosság, megértés elősegítésében, valamint környezetvédelmi területeken aktívak.

A Civil Rapid Randit két év után először SZEMÉLYES jelenléttel szeretnénk megrendezni a Magnet Bank Andrássy úti székházában

A rendezvény időpontja: 2022. OKTÓBER 19. 10:00-13:00

A személyes jelenlét alatt rapid randi formátumban találkozhat az ICF Magyar Tagozatának coachaival, és választhatja ki az Ön számára legszimpatikusabbat. Ezt az élményt online sajnos nem tudjuk biztosítani.

Ha egy szervezettől több résztvevő is szeretne jelentkezni, akkor kérjük, mindenki a saját email címével regisztráljon külön-külön! Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk.  

JELENTKEZÉSI FORM CIVIL SZERVEZETEKNEK

JELENTKEZÉSI FORM ICF COACHOKNAK

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. október 12.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.